Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális dolog?
38 éves férfi, párkapcsolatban él
2 hónapja nem dolgozik, délig alszik, napi 8 órát számítógépes játékot játszik és sörözik éjfélig. Aztán hajnali 4-5ig tv-t néz
Nem keres
Semmilyen állás nem tetszik neki és folyton csak azt mondja, majd lesz valahogy
A párjával kb semmit nem foglalkozik
A párja nappal van ébren, éjszaka alszik
Nála pedig kb megfordult az egész
11, na, hát akkor gáz van.
Ráadásul elég esélyes, hogy emberünk mentálisan is rottyon van. Gondolok itt depresszióra pl, ami aztán főleg megakadályoz minden kitörési lehetőséget. hisz az embernek még arra sincs kedve amit szeret cisnálni, ha egyszer depressziós.
Geccó mennyi megkeseredett és gyenge nő van itt a gyk-n! Ha leírja valaki hogy a férfiak többsége nem ilyen nyomorék, az le van pontozva. Amikor egy nő általánosítja a férfiakat ilyen nyomoréknak az fel van értékelve. A kérdező összeszed egy ilyen nyomorékot, ezt meg természetesnek veszik, és sajnálják őt!
Hát nem gondoltam volna hogy ez a szint, én kérek elnézést az értelmes és erős nőktől!
Egy felnőtt embert mi a szar tart vissza attól, hogy bejárjon egy rohadt portaszolgálatra legalább? Annyi lógós melóhely van, mint égen a csillag. Naphosszat a tökét kell vakarni, kétóránként szétnéz a telephelyen, vagy az irodaházban és délután mehet haza meccset nézni, gépezni, vagy más proli szokásnak hódolni. Ezért még pénzt is kapna.
Ez minden, csak nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!