Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nyomul rám mikorben tudja/ látta hogy korábban a legjobb haverjával kavartam?
A kérdés az, mi jár ilyenkor ennek a férfinek a fejében?
Miért gondolja, hogy én fogadnám az ő flörtölését, semmi érdeklődést nem mutattam iránta.. ekkora k*rvának gondolhat hogy majd vele IS lenne valami...
Én elutasítottam ezt a közeledést.
A haverjával sem feküdtem le mert kis ismerkedés után már nem volt szimpi...
3.vagyok
Nekem olyan volt abban találtam párhuzamot mikor szórakozohelyen odajott hozzam egy srác egyutt táncoktunk beszelgettunk csókolóztunk is, és AZTÁN a haverja is és nem is zavarta h nyomul rám a haverja is, ő meg más csajokra is nyomult.
Ekkir esett le hogy ők ketten akkor engem meg úgy kvázi szorakozóhelyen a nőket semmube nézik hol egyikre nyomulnak hol másikra, én képzeltem csak többet bele naivan.
A kerdésről ez az emkékem ugrott be
Erre válaszolnék
"3.vagyok
Nekem olyan volt abban találtam párhuzamot mikor szórakozohelyen odajott hozzam egy srác egyutt táncoktunk beszelgettunk csókolóztunk is, és AZTÁN a haverja is és nem is zavarta h nyomul rám a haverja is, ő meg más csajokra is nyomult.
Ekkir esett le hogy ők ketten akkor engem meg úgy kvázi szorakozóhelyen a nőket semmube nézik hol egyikre nyomulnak hol másikra, én képzeltem csak többet bele naivan.
A kerdésről ez az emkékem ugrott be"
Válasz :
Te rendes lány lehetsz akkor , sajnos vannak szemét egoista férfiak akik szintén csak a saját érdekük a fontos , nem érdeklik a másik érzései. Sajnos a diszkók egyéb szórakozóhelyek az ilyen emberek melegágyai, ajánlatos máshol társat keresni, vagy ha nagyon ragaszkodsz a szórakozáshoz akkor ha egy férfi komolyan gondolja nyílván csak veled fogja tölteni az esét sőt haza is invitál :)
#8 nem haza invitál, hanem hazakísér és kér egy randi időpontot. Ez komolyabb érdeklődés.
A haza invitál meg 1 éjszakás kaland csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!