Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen hagy ott egy egyszerű férfi, egy olyan kapcsolatot, ahol penzt is költött?
Ragaszkodhat egy ferfi egy kapcsolathoz azert IS, mert úgy érzi, hogy szerinte túl sok penzt fektetett a kapcsolatba ? Nem óriási dolgok, hanem parfüm, mobil, tévé a 2 év alatt.
Meggondolja emiatt kétszer a szakítást? Főleg ha nem szeret költekezni es nem kimondottan bőkezű típus , de most túltett magán?
Az az érzésem hogy egy pasi mem szivesen hagy ott egy kapcsolatot , ahova befektetett
Szerintem ezert nem szakít velem.
Mert a többinek nem vett semmit es az újaknak se akar , amint mondta is
Maradt a tévével egyutt
De azt tudom h el tud menni , nem vagyok az ertfogyós iskolából
Meg egyszer nem kell leírni
Nem az volt a kérdés, hogy a tévé fogva tartja, vagy nem?
Sajnalom, nem értitek
Miért hagyna ott, ha veled akar lenni?
Szerintem nálatok ez a helyzet.
Parfüm, hát itt sz...rom össze magam!
Pár hetes kapcsolatban elkísértem ruhát venni a páromat, és kapásból mondta, válasszak egy parfümöt, választottam is, 40 ezer körül volt 5 éve. Szó nélkül megvette nekem. Ez nem egy megugorhatatlan akadály egy férfinek.
17 es igen, ha egy kiskeresetű melósról beszélünk, akkor egy 1-2 parfüm ami 40 ezer es egy tévé nagy ajándék tőle
Ha egy eurómilliomosról beszélünk, akkor kevés mindez.
Minden relatív, attól függ az ajándék értéke, hogy ki adja, akinek könnyű volt adni, vagy aki emiatt áldozatot hozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!