Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom miért nevetett ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom miért nevetett ki mikor elmondtam neki milyen feltételeket kell teljesítenie, hogy hozzá menjek feleségül?

Figyelt kérdés
Lehet igazából nem is akar elvenni csak igérgetett?
2023. febr. 19. 16:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
66%
Te állítasz feltételekt, miközben az várod, hogy el vegyen feleségül? Hát komolyan ezen sírni kellen nem nevetni. Nem vagy Te egy kicsit elszállva magadtól?
2023. febr. 19. 16:52
 12/41 anonim ***** válasza:
41%

11

Te vagy egy kicsit elszállva, ha azt hiszed kegyet gyakorolnak, ha valakit feleséül akarnak venni. Hát nem. Mondtam én már nemet lánykérésre.

2023. febr. 19. 16:54
 13/41 anonim ***** válasza:
96%
Egyrészt nem gondolja komolyan. Másrészt még ha teljesítené is, van egy olyan érzésem, hogy találnál valami kibúvót.
2023. febr. 19. 17:03
 14/41 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi túlzót nem kérek tőle, legyen jól fizető munkahelye, biztosítson számunkra jó minőségű német családi kocsit és saját legalább 3 szobás lakást új építésű ingatlanban és minden nyáron vigyen el nyaralni. Szerintem ez teljesen átlagos igény a mai világban. Szüleim is egyet értenek ezzel
2023. febr. 19. 17:05
 15/41 anonim ***** válasza:
99%

A házasság kompromisszumok összesége, nem pedig feltételeké.

Innetől kezdve

2023. febr. 19. 17:06
 16/41 anonim ***** válasza:
91%

14

Neked van jól fizető munkahelyed? Elviszed nyaralni? Veszel autót?

2023. febr. 19. 17:07
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Eleve mindkét fél megfelel már bizonyos feltételeknek, mivel ha ez nem így lenne akkor nem lennének egymással párkapcsolatban.

Párválasztáskor alapból olyan párt választunk aki megfelel az általunk elvártaknak.

Azt meg nehezen tudom elképzelni hogy van pl. a beugró szint és aztán jön a házasodási szint aminek meg kell felelni? Mint valami videójátékban? Járnak bónuszpontok is? :)

2023. febr. 19. 17:09
 18/41 anonim ***** válasza:
98%
Na és te mit teszel le az asztalra cserébe? :D
2023. febr. 19. 17:11
 19/41 anonim ***** válasza:
98%
Na jó, ez megint csak valami provokáló FAKE kérdés.
2023. febr. 19. 17:16
 20/41 anonim ***** válasza:
95%
Akkor végülis azzal zsarolod, hogy nem lesznek gyerekek, ha nem teljesíti a feltételeket, nem a házassággal, nem?
2023. febr. 19. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!