Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a párom táncpartnerére. Jogosan?
Ők már jóval a kapcsolatunk előtt együtt táncoltak. A páromnak tetszett a nő, de nem alakult ki köztük semmi. Aztán megismert engem és azt mondta elengedte vele a magánjellegű dolgokat. Szeret engem ezt tudom, de mint sporttársát őt is. Én is táncolok, de másik városban. Mikor tudom, hogy vele próbál megőrülök a féltékenységtől és mindig hisztériázok is neki. Csodálom, hogy még nem hagyott el. A párom nem féltékeny, hogy én is táncolok férfiakkal és udvarolnak is tánc közben.
Mit gondoltok?
Az ötös leírta a tutit.
Megfejelném még egy tanáccsal:
mielőtt megy táncolni , ne hisztizz, szexelj vele,vagy csak élveztesd el.
Rendszeresen.
Ha hagyja , és örömmel veszi, nem másnak tartogatja.
Ha nem ,az már más tészta....
Háát, nehéz kérdés. Tegyük fel, hogy nem minden pasi egy ösztönvezérelt bunkó. Ha ő sem az, akkor csúnya dolog emiatt féltékenykedni, hiszen ő se teszi (és ezt meg kell becsülni).
Én elsőnek megpróbálnék neki bizalmat szavazni, ha meg úgy látod, nem érdemli meg mégse, akkor még mindig el lehet beszélgetni erőteljesebben.
De ne feledd, vannak normális pasik is, és ha véletlen ilyet fogtál ki, akkor szívás, ha elüldözöd.
Én nem látom olyan sötéten, mint a válaszadók zöme. Nő vagyok, sok olyan pasi próbálkozott már be nálam, akikkel akkor és azóta is viszonylag sűrűn megfordulunk egy társaságban, ezek között vannak, akik még mindig vevők lennének rám, akár több év után is, vannak, akik már nem, kapcsolatban vannak, vagy elmúlt a vonzalmuk irántam. De írhatnám azt is, hogy volt több olyan férfi is az életemben, akiért valamikor nagyon odavoltam, volt is köztünk ez-az, de már abszolút nem kéne.
Ha nincs egyéb körülmény, ami józan ésszel is gyanakvásra ad okot, akkor maradj vele, és fejezd be a cirkuszolást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!