Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon fer ez velem szemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fer ez velem szemben vagy sem?

Figyelt kérdés
elmeselnem a sztorinkat..kb masfel eve elunk egyutt, a baratom besokallt attol az elettol ami itt tortent, munka foci, lakas stb. Szoval elment abba a varosba ahol o lakik haza, azzal hogy neki most ido kell es atkell gondolnia a dolgait. Rajottunk hogy az egyik gond az osszekoltozessel volt, tul korai volt 21-22 evesen. De ezzel nincs gond, mehetunk tovabb ugy is hogy szetkoltozunk, visszaall minden a regi kerekvagasba.Szoval a lenyeg hogy o most jelen allas szerint azt csinalja hogy otthon van, nem mond nekem semmit de azert beszeljunk egesz ido alatt ameddig igy tavol vagyunk egymastol, o kozben eljarogat bulizgatni, nem tudom mi van a fejeben en eszem magam csak. pontosan ma 2 hete tart ez az egesz. Szerintetek ez normalis e es fer e velem szemben? ahelyett hogy a problemat probalna megoldani valahogy, es gondolkodna rajta hogy hogy legyen jo o szarik bele, ki se beszeli magabol az egeszet egyaltalan senkinek(ami szinten nem jo) es elvan a kis eleteben. Na en tegnap elfaradtam 2 het varakozas utan(igyekszek turelmes lenni) es irtam neki hogy most nekem van idore szuksegem es hogy ne beszeljunk. azota nem beszeltunk, kb masfel napja, es en megorulok.. irnek is neki es nem is, en is szercsusztam fejben.. csak azt probalom elerni valahogy hogy kicsit elgondolkozzon es probaljon valamit kezdeni es tenni mert ez nekem igy nagyon nem jo, csak ketelyek kozott vagyok.. mi a velemenyetek,hibas vagyok?
2023. febr. 17. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert még vele vagy.

Ő bulizik (iszik, szórakozik, nőzik) te meg rá vársz, mint a szófogadó kiskutya.

Aztán már meg egyáltalán nem is kommunikáltok.

Ő nem azért költözött el, mert más volt a hely, sok volt az új. Hanem, mert élni akar. Nem akarja magát lekötni nyilvánvalóan.

2023. febr. 17. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem,egyáltalán nem fair és jobban is járnál,ha megszakadna ez a kapcsolat.A saját érdekedben.A pasi nem fogja őszintén kimondani,hogy már nem kellesz,az sem hatja meg ezek szerint,mennyire szenvedsz.
2023. febr. 17. 19:25
 3/10 A kérdező kommentje:

1-nem koltozott el, csak megbeszeltuk h kis idott otthon toltunk mindketten. egyebkent igazad van a tobbiben, nem szabadna varnom ennyit.. ez a 2 het is sok volt nagyon..

2-… akarmennyire is fajdalmas sajnos igazad van..de ezek ellenere szeretem, es en igyekeznek megoldani a problemakat de mar nem tudok ennel tobbet tenni tenyleg..

2023. febr. 17. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Majd kihevered.

Keveset írt és miután 2 hetet vártál egy szót sem, hogy várj beszéljük meg, nem harcol érted.

Ez nem szerelem a részéről.

Engedd el, menjen el a cuccaiért, rakd ki az ajtó elé és csak magadra koncentrálj.

2023. febr. 17. 19:38
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es o szeretne beszelgetni messengeren mert nem birna ki ha nem beszelnenk azt mondta, de minden masrol szeretne csak errol az egesz temarol es problemarol nem.. ezzel van itt a baj..
2023. febr. 17. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Jah, jó lelkiszemetlada lennél továbbra is, de mint társ már nem kellesz, lol.

Ez nem baj, az a baj, hogy szerinted baj.

Ha olyan nagy gondja van miért nem megy el pszichológushoz? Nem inni kell, bulizni, szétcsalni téged HA azt teszi hanem tenni azért, hogy jobban legyen.

Te nem tudod helyrehozni az agybaját neki, inkább magadnak is okozol miatta, holott ő nem ad neked semmit cserébe érte.

Ez mióta fair dolog? Ha van egy kis eszed, önbecsülésed, akkor kedves kérdező kivágod cuccaival együtt és soha a budos életben nem engeded őt vissza!

2023. febr. 17. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Valszeg kényelmesebb es olcsobb neki otthon. Elege lehetett a felelősségtudatbol hogy onalloan kéne élni nem mamahotelben.inkább visszament.
2023. febr. 17. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Összeköltözés után hazament? Ezt feletsd el!
2023. febr. 18. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Felejsd el!
2023. febr. 18. 16:16
 10/10 A kérdező kommentje:
ma szakitott. messengeren. :D tehat elmentem hozza szo nelkul es kiosztottam a háza elott, es a legvegen neki allt feljebb, mert hogy o szeret(3x elmondta) es hogy sose szeretett valakit ennyire mint engem es nem tett meg ennyi mindent egy lanyert se, de nem megy neki tovabb valamiert. Es en ezt nem tudtam megerteni. Ezt senki nem tudja megerteni szerintem aki ezt olvassa ugyhogy koszontem szepen. Aki szeret az nem viselkedik igy szerintem.. ennyi. az elet jo, elvezd. :))))
2023. febr. 18. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!