Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves párom hogy tudom megváltoztatni hogy ne elégedjen meg azzal amije van amire vitte hanem tanuljon, képezze magát?
"De miért nem képes ezt a kedvemért, a közös jövőnkért ezt megtenni?"
Te miért nem vagy képes a közös jövőtökért felfogni, hogy nem pénzközpontú?
Miért nem keressel pénzes pasast? Annak nem kellesz? Vagy ebből akarsz olyat faragni? Ez a pasas nem fog úgy ugrálni,ahogy te képzeled,nyugodtan lemondhatsz róla. És tudod mit? Minden joga megvan ahhoz, hogy úgy élje életét ahogyan neki megfelel! Semmi keresnivalód nincs mellette.Olyan férfiakkal ismerkedj, akik célokat tűznek ki maguk elé, törekvőek, pénzcentrikusak.
"Vagy ha esetleg meglepném egy ajándék önsimereti kurzussal?"
Lenne egy alternatív javaslatom: menj el te egy önismereti kurzusra, hátha választ kapsz arra, miért annyira pozitív neked az, ha valaki nem elégedett azzal, amije van.
Nem mondom, hogy neki van igaza, csak azt, hogy a kettőtök közötti különbség relatív, az ő hozzáállása semmivel sem rosszabb a tiédnél.
5
Persze, mert minden csóringer pasi angyallelkű tündibündi, és minden ambiciózus férfi maga a sátán...
Bakker, nem is tudom, hogy a kérdező hisztije, vagy az efféle serkítások a rosszabbak.
Remek. Szólj a nődnek, ha pirosra festette a haját, hogy kissé zavar, kapnál olyat, hogy belezöldülsz...
Az meg, hogy ő beleugat a komplett életmódodba, személetedbe, teljesen természetes...
16
Ja, mert egy embernek megkeresni könnyebb, mint kettőnek. :DDD
Amúgy én értem a kérdezőt, és értem a pasiját is. Én eleve nem jönnék össze olyannal, aki 250-ből nyomorog, de ha valaki ezt megteszi, akkor ne akarja megváltoztatni a másikat. Ha neki ez így jó, akkor jó, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!