Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már mindenen össze veszünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mindenen össze veszünk, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjemmel tavaly vettük meg a közös otthonunk és az első baba is megérkezett előző évben. Sosem voltunk toppon a kommunikáció terén, de megvoltunk, mert az egyéb értékeink ezt a problémát túlszárnyalták. Mostanában viszont már a legapróbb dolgokon is össze veszünk, ha nem értünk egyet.

Ma például az volt, hogy ő évek óta minden reggel ír munkából, hogy jó reggelt, ma viszont elfelejtette. Én megértettem, hogy ez előfordul, viszont amikor elmondtam, hogy nekem ez fontos és nem szeretném, hogyha gyakori lenne, akkor ő ezt nem megértette, hanem flegmán lekezelt. A múltkor volt egy hét, amikor 5 napon 12 oraztam, és ezért vártam, hogy vele legyek az első szabadnapon. Ő viszont ki akart menni velem közösen 30 percre sörözni egy barátjával. Ezt azzal indokolta, hogy máskor sem vagyunk egész nap együtt és fél órákra külön vagyunk többször is, ami igaz, én értettem az ő indoklását, de ő nem akarta megérteni az én logikamat. Olyan, mintha a falnak beszélnék, én nem érvényesíteni akarom magam, vagy irányítani, csak megérteni vele a saját szemszögem. Egy másik nap azon kaptunk össze, hogy kérdeztem tőle valamit, ő pedig kiakadt rajta és felemelte a hangját, majd amikor látta, hogy rosszul esett, még ő vágta hozzám flegmán, hogy jól van. Utána bocsánatot kért, de próbáltam elmagyarázni, hogy nem azzal van bajom, hogy felemelte a hangját, értem, hogy dühös lett, de utána az a jól van akkor beszólás arra, hogy nekem rosszul esett, az nem volt helyén. Ő mégis csak arra koncentrált, hogy bocsánatot kért már a kiabálás végett.

Nem tudom, mit csináljak, de házasok vagyunk, nemrég lett meg a ház és a gyereknek is kell az apa. Nem tudom, mi történt az utóbbi 2-3 hétben, hogy folyamatosan ingerült és képtelen velem szépen beszélni. Ráadásul az évfordulónk is 2 hét múlva lesz és utaznánk.

2023. febr. 17. 12:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek annyira piti dolgok, hogyha te azon megsértődsz, hogy nem írta meg neked azt, hogy jó reggelt meg, hogy ne sörözzetek egy órát, akkor nagyobb problémák vannak abban a házasságban. Én ezeken biztos nem akadnék fenn. Menjen sörözni amikor akar és az én férjem nem is azaz írkálós fajta. Reggel amikor elindul dolgozni ad egy puszit nekem meg a kislányunknak is ha nem alszik és majd jön haza. Én nem tulajdonítok ekkora jelentőséget már ennek. Pár éve amikor elkezdtünk randizni, akkor jól esett, de már férj-feleségként, szülőként nekem ez nem számít. Ha szarul van, akkor úgyis felhív inkább. Ha te emiatt a váláson gondolkodsz, akkor vagy van ott nagyobb baj is vagy csak szimplán kattos vagy.
2023. febr. 17. 12:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, de egyetértek az előttem hozzázólóhoz.

Ezek óriási nagy kicsinségek, nem körülötted forog a világ.

Te miért nem írtál neki jó reggelt? Mi ő valami kívánságműsör? :D

Ha akar menni sörözni hagyj menjen, nem minden hétvégén ha zavar, de kéthetente vagy 1x egy hónapban miért ne? Miért nem inkább a kicsi körül forognak a gondolataid? Segít a háztartásban, picivel el van ha dolgod van? Ha nem, akkor inkább ott kellene a problémát megoldani.

Hány éves vagy, 13? Ideje felnőni ám.

2023. febr. 17. 12:39
 3/20 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, nem maga a téma a probléma sosem, hanrm az, hjgy ezek apró dolgok és még ezekben sem tud megérteni, morog velem, flegmázik.
2023. febr. 17. 12:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyetérteni tudok a többiekkel. Ilyen apró hülyeségeken felhúzod az orrod és összezördültök, te meg már válnál?? Akkor te nem emiatt akarsz válni, csak vadul keresed az indokot. Mert ezek nem valóokok, hanem hülyesegek, említesre sem meltó. A jóreggelt üzenetes dolog csak hiszti, hihetetlen, hogy ennek ekkora jelentőséget tulajdonítasz. A másik meg, jól ertem, hogy az a bajod, higy VELED EGYÜTT akart sörözni menni fél órára... mi van?? Ez miért baj?
2023. febr. 17. 12:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is flegmáznék veled, ha dedós szinten hisztikézel. Ezt hogy nem vette észre előbb? 🤔🤦‍♀️
2023. febr. 17. 13:11
 6/20 A kérdező kommentje:

Nekem nem sok igényem van, nem várom el a napi szeretleket, a napi puszit munka után, nekem egy vágyam van, reggel a párom üzenetére ébredni. Nem nagy kérés.

Sörözni velem és a haverjával akart, akit szerintem abba a napba bele sem kellett volna tenni, ha már 5 napja nem láttuk egymást.

2023. febr. 17. 13:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó reggelt !
2023. febr. 17. 13:53
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Remélem elhagy.
2023. febr. 17. 13:57
 9/20 anonim ***** válasza:
68%

Apróságokból csinálsz hatalmas drámát, én is a sörözést választottam volna, pedig nem is szeretem a sört, és téged nem vittelek volna magammal.

N

2023. febr. 17. 14:39
 10/20 A kérdező kommentje:

A sok kedves válaszoló nem tudja megérteni, amit írok. Fogjatok kezet a párommal.

Leírtam vagy háromszor, hogy nem az apróságokon van a hangsúly, hanem azon, hogy akármit szeretnék megérttetni, nem lehet, mert inkább morog, mint hogy rám figyeljen.

2023. febr. 17. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!