Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs munkám folyton szemrehányja mindének ellenére?
Figyelt kérdés
Lassan mar második hónapja munkanélküli vagyok és keresem folyton az allasokat. De nem igazan jeleznek vissza. Kezdem azzal hogy a párom nagy providernek adja ki magát,azt mondta az elejetol kezdve hogy nekem az anyagaik miatt se kell aggódnom mert ő intézi( és nemis nagyon akarja tőlem elfogadni a lakbért) később a képembe Tolja hogy ő milyen ko ember mennyi minden megtesz és képembe Tolja azt is hogy nem fizetem a lakbért. Az egész csak egy nagy kamu duma. Aztán megint mikor fizetni kellett a lakbért megint nem fogadta el csak hogy később újra felhozhassa pajzsként hogy én "ingyen eloskodom " igen tudom narcisztikus! A költözés is folyamatban van de meg kell először szedjem magam pénzzel (szuleim nem elnek ninca hpva menni szó szerint) több baj is van vele de nem megyek bele. Most a meló a fő téma. Eggyetlen 1 hely jelezett vissza azis ismerős által egy kocsma (hétvégenként kellene menni azis penz) normális kocsma " és nem akarja h oda menjek. Em ezt értem de utánna meg rinyál hogy munkanélküli vagyok. Sa válogatni most nem tudok!!! Amúgyis ő kényszerít arra hogy elfogadjam a viselkedésével! Mert már annyira elegem van belőle! Nem egy alom meló és igen Veszelyes is picit. Délután 15től hajnalig van munkaidő. Egyébként borravaló is van és jól fizetnek. Megfenyegetett hogy ha elmegyek lecseréli a zárat. (Nagyon sokszor mondja hogy nemis érdekli mivan velünk és már várja nagyon hogy elkoltozzek innen ) de akkor miért izgassa? Miért? Hogy kocsmába megyek e vagy sem? Azért hogy tovább nyomorogjak? Amúgy sem támogat pedig sötét időkben ott kellene lenni a másiknak. Ti mit tennetek? Igen az egész nagyon komplikált énis megőrülök már a helyzet miatt.
Minek vagy egyáltalán ilyen emberrel? Nem tudsz vissza költözni a szüleidhez amíg egyenesbe nem jössz?
2022. okt. 29. 18:29
2/6 A kérdező kommentje:
Elsonek.
Olvasd el jobban mit írtam ki. A szüleim már nem élnek! És tényleg nincs hova mennem! Már rég leleptem volna..
2022. okt. 29. 18:32
3/6 anonim válasza:
Ha biztos lehetek benne, hogy rám nem lenne veszélyes én segíthetek. Vannak támogató kapcsolataim.
Kezed ügyében legyen mindig telefon vészhelyzetre! Adjak kapcsolati erőszak elleni elérhetőségeket? Nálam szinte mindig van elég sokféle "védőeszköz" és sok ilyen elérhetőség fel van írva!
Privátban írhatsz, ha tudsz biztonságos körülményeket teremteni. (De mindenképpen jelezz a rendőrségnek - és ha lehet azt is, hogy segítene valaki az internetről, ha tudná, hogy nem lesz egyszerre mindkettőnknek baja...)
2022. okt. 29. 18:45
4/6 anonim válasza:
Hát szembe kell nézz önmagaddal.
Nem lehetsz eletképtelen ezt fel kell vállalnod es tenni saját magadért.
Csak szemléletet kell valtani hinni magadban hogy meg fogod csinálni, kitartani, és menni haladni elore es az élet is ugy fog alakulni. Veletlen jon majd egy lehetoseg, veletlen egy kapcsolatrendszer alakul, celetlen szépen kievickélsz és felnősz es önállo nő leszel akit senki nem fenyegethet.
2022. okt. 29. 19:02
5/6 anonim válasza:
Mindig azt hallottam hogy a suzuki gyárban ottlakásos munkaerőt is keresnek. Szerintem nézz utana, egy ideig, amíg egyenesbe jössz, jó lehet.
2022. okt. 29. 21:11
6/6 anonim válasza:
Szerintem is jobb ha elköltözöl, vannak munkák amik szállást adnak. Hidd el az is jó megoldás ennél. Volt barátnőm aki tényleg nem keresett munkát és azt élvezte, hogy eltartom, étterembe jártunk naponta mert lusta volt főzni is, munkát nem keresett... Te nem ilyen vagy, de nem érdemled meg, hogy így bánjanak veled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!