Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy mindig mindenért csak én vagyok a hibás?
4,5 éve együtt vagyunk és azt mondja,hogy nem érzi még úgy, hogy komolyabbra fordítaná velem a dolgait, mert mindig az én hülyeségeim miatt nincs meg ez benne. Ha szólok valamiért esetleg ami nem tetszik(csúnyán beszél, régebben velem is…ezért szóltam és ez pl baszogatás neki.) Ilyenek miatt mondja hogy nincs benne ez még, hogy elvegyen pl vagy bármi.
30 felettiek vagyunk.
Nem tudom mit gondoljak…Mikor fogja azt érezni? Lesz olyan?
Ezt nem értem, ha ennyire “rossz” vagyok hogy minden az én hibám akkor minek van velem még?
Volt egy szünetünk ott ő félrement , de hónapokon át “könyörgött” hogy visszajöhessen
Bocsi, de ha nekem azt mondaná a párom 4,5 év után, hogy "nem érzi még úgy, hogy komolyabbra fordítaná velem a dolgait", lett volna egy szünet amiben ő félrement, akkor saját magamban keresném a hibát, és megkérdezném magamtól, hogy normális vagyok e, hogy egy ilyen emberre pazarolom az időmet.
Mi értelme van ennek?
Ő félrement, nem tervez velem, akkor min kell még itt gondolkodni?
Én már a "szünetben" sem hiszek, nem hogy ami utána jött.
Nem is kellene ilyen dolgokon gondolkodnod, hanem már régen szakítanod kellett volna, ha lett volna benned tartás. Még megvárod hogy téged vádoljanak, és még saját magad "ostorozod" ilyen kérdésekkel?
Szerinted milyen lenne a házasságotok ha már most ez van?
Egy párkapcsolat arról szól hogy mindketten elfogadják egymást, tudnak azonosulni a másikkal, és passzol a személyiségük. Ha csak időhúzás van, mert azt várjátok hogy megváltozzon a másik, akkor arra lehet várni ítéletnapig. Ez minden csak nem szeretet és nem elfogadás.
Ez úgy történt hogy én küldtem el, ő pedig pár napra rá becsajozott aztán 2 hét után meg elkezdett kaparni hogy visszajönne. Így értsd!
De igazad van utolsó nagyjából, én vagyok a hülye!
"ő pedig pár napra rá becsajozott" = kb ennyire hiányoztál neki, kb ennyire ragaszkodott hozzád.
"2 hét után meg elkezdett kaparni hogy visszajönne" = rájött hogy az új csaj csak egy-két menetre volt jó, és mi lesz így vele a jól megszokott fix p*nci nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!