Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik hogy mindig mindenért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy mindig mindenért csak én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

4,5 éve együtt vagyunk és azt mondja,hogy nem érzi még úgy, hogy komolyabbra fordítaná velem a dolgait, mert mindig az én hülyeségeim miatt nincs meg ez benne. Ha szólok valamiért esetleg ami nem tetszik(csúnyán beszél, régebben velem is…ezért szóltam és ez pl baszogatás neki.) Ilyenek miatt mondja hogy nincs benne ez még, hogy elvegyen pl vagy bármi.

30 felettiek vagyunk.

Nem tudom mit gondoljak…Mikor fogja azt érezni? Lesz olyan?

2022. szept. 27. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért kizárólag te vagy a hibás, hogy vissza engedted.

És azért is hibás vagy, mert olyanná akarod változtatni, ami nincs meg benne és nem is lesz. Meg kellene már végre érteni, hogy a személyiség adott, ritkán változik, akkor sem tartósan. Ez nem mese, hogy pl. csúf békàból egyszer herceg lesz. Ha nem felel meg neked így, akkor lehet keresni mást. Van még millió rajta kívül. De ennek a felesleges kínlódásnak, amit művelsz semmi értelme.

2022. szept. 27. 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Berne: Emberi játszmák című könyve erről szól. Azért csinálja mert konfliktusa van a családjával amit nem tud feldolgozni. Játszma: Felnőtt ( te) párbeszédet folytat a gyerekkel ( párod). Az optimális a felnőtt- felnőtt viszony lenne. Nagy gondok vannak a kapcsolatotokban. El kellene mennie pszichológushoz. Nem tudom mennyire ragaszkodsz a párodhoz, de ha nagyon akkor tégy egy önvizsgálatot : Miért van ennyire szükséged egy ilyen emberre? A kérdés megoldása szintén lehet a te szüleiddel való viszonyod is. Nagyon egyszerűen: Ülj le vele beszélni! Mondd el neki, hogy a gyerekek viselkednek így! Vállalja a felelősséget a tetteiért! Egy kapcsolat két emberen múlik, ezért sem lehetsz mindig te a hibás! Ha nem változik meg( akár segítséggel), akkor elhagyod mert neked erre nincs szükséged. Ezzel a mondattal elérheted, hogy motiváltabb legyen, és változtasson. Ha meg nem változik semmi, akkor én a helyedben szakítanék. Üdv
2022. szept. 27. 15:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Pontosan ezt tettem és meg volt sértődve hogy gyerekesnek mondtam ezt a viselkedését! Azt mondja pont te mondod ezt nekem?Ilyenkor mindig felháborodik ha elmondom a véleményem. Kommunikációnk sajnos nulla emiatt. Elrohan sokszor szó szerint. Utána meg már nem hajlandó beszélni róla.
2022. szept. 27. 15:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom h miért ragadzkodom hozzá ennyire
2022. szept. 27. 15:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen gyerekes a viselkedése. Sokat nem tehetsz, ha nem hallgat meg az is válasz, nemde? Előbb utóbb megunod hidd el. Elfáradsz , aztán kiadod az útját. :)
2022. szept. 27. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te vagy a hlye, amiért vele vagy. Ennyi.
2022. szept. 27. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Az én exem is szóról szóra ilyen volt , vége is lett. Remélem azóta te is kiadtad az útját.
febr. 12. 08:52
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen, több mint két hónapja szakítottam vele én is!

Borzasztó személyisége van. Ennél többet érünk!

febr. 12. 13:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Volt egy nagyobb kihagyás is azóta, megpróbàltuk megint,de most végleg elengedtem
febr. 12. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!