Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar betegesen féltékenyen, hogy a párom sportoló?
A barátnőm egy sportegyesületben sportol, heti 5 alkalommal jár edzeni. Főként fiúk-férfiak járnak oda, így renegeteg szem szegeződik rá állandóan. Nyilván ez is nehéz nekem, de ezzel nem lehet mit tenni, az utcán is megnézik, ez rendben van. A problémám az, hogy már nem tudom kezelni a féltékenységemet. Nagyon sokszor nyomulnak rá srácok, rengetegen legyeskednek körülötte. Hiába mond mindenkinek nemet és hiába bízom benne mindennél jobban, nem tudom feldolgozni ezt.
Ti hogy látjátok? Én reagálom túl, vagy jogosan zavar? Mit tehetek? Köszönöm a segítséget!
Kevés az infó, főleg rólad.
Így első olvasatra azt gondolom, talán nincs elég önbizalmad, mert a lány jobb kategória nálad, nem sértésként írom. Nem vagy biztos magadban, hogy meg tudod tartani. Örülj neki, hogy te vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!