Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sportoló emberek hogy oldják meg a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Amatőr erőemelőnő vagyok, igyekszem úgy intézni, hogy a barátom ne érezze magát mellőzve. Mégis úgy érzem, hogy sokkalja az időt, amit sporttal töltök. Szombat-vasárnap igyekszem letudni az edzést, de az is zavarja. Miért kelek olyan korán? Miért nincs reggeli szex? Miért nem lehet legalább hétvégén lustálkodni? Miért kell mindig egyedül ébrednie?
2020. aug. 31. 12:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Pl nem olyannal kell összejönni aki csak visszahúz
2020. aug. 31. 12:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is edzek sokat, én nem akadnék ki.
2020. aug. 31. 13:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi pl együtt edzünk (vagy legalábbis egy helyen egy időben). A pihenőidőben beszélgetünk néha.
2020. aug. 31. 13:39
 4/13 A kérdező kommentje:
De ő szabadtéri sportokat szereti és csak hobbi szinten
2020. aug. 31. 13:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy hasonló kérdésem, itt van:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ha jól értem, te még ráadásul kevesebbet is edzel, mint én. Én végül szakítottam, mert úgy éreztem, hogy alapvetően azzal van a baja, hogy én egyáltalán edzek, időve otthon kellett volna üljek és ilyen jövőt én nem akartam magamnak.

2020. aug. 31. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

20 éve edzek.Közben számos kapcsolatom,feleségem volt,és most élettársam van.

Soha nem jelentett hatalmas ellentétet a sport.Azoknál sem,akik nem sportoltak.

Nyilván nem kell említenem sem,de ha rámnéz valaki,az levágja,hogy mit csinálok,és nagyjából el tudja tenni a dolgokat,oda,ahova kell.Akinek ez nem jön be,az valószínű,hogy már a kezdet kezdetén szóba sem áll velem.Hiszen hetente 4*1,5órát edzem.Az má kérdés,hogy ezt én nem tartom egy elviselhetetlen ,mérhetetlen rengeteg időnek,ha pldául arra gondolok,h valaki a kocsmában ül fél napig,vagy egyéb más hobbit űz,ami elképzelhető,hogy ennél is több időbe kerül.

Amúgy vegyünk egy példát.

Szombat reggel.Felkelünk.Reggeli,bevásárlás.Hazaérve nekem 1,5óra edzés,páromnak kertészkedés(ez a hobbija,szereti csinálni).Nekem utánna műhely.Délben ebéd.Dután amit akarunk.Séta,strand,mozi,tv,alvás..Felkelce,ill Hazaérve páromnak jóga 1órahosszat.Én cardio ,vagy egyéb.Attol függ,milyen a beosztásom,mert változik.Nincs mindig futópad.Este vacsora.

A kaja.Nyilván sokan erre mennek rá,hogy mert az elviselhetetlen lehet.

Nem az.A főzés közös művelet,és 2napra főzünk.Akár több félét is.Nem csak csirkerizs van,még mielőtt valaki bedobja,hogy az az év 365napján muszáj fogyasztani.Változatosan étkezünk,úgy,hogy senki ne legyen mellőzve,és a kedvencek is benne vannak.

50F

2020. aug. 31. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó lehet, hogy nem sok idő, csak olyan párt/partnert akinek as testépítés az élete, maximum az emeberek 10% tolerálja. Én is gyúrok egyetem mellett, én biztosan nem járnék olyan nővel akinek a fintnesz az élete. Nem is csak az idő a kérdés, hanem mondjuk szerinted jól működne mondjuk egy infós/mérnök/közgazdász pasi és egy fitnesz versenyző nő kapcsolata? Szerintem nem. Akinek az élete a konditerem nekik normális az, ha egész évben tisztán esznek. A legtöbb embernek nem. És nem azért mert ők lusták, vagy nem tudatosak. Én is sportolok, viszont az egészséges étkezéstől még rosszul is vagyok. Az alakom jó, csak a célom más. Inkább mérnöknő, mint sportoló. A kérdezőnél már most is baj, hogy ő korán kel, mert edzenie kell. Ráadásul ő amatőr, neki nem kéne ilyen kemény edzés se.
2020. aug. 31. 15:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Frank Zane matematikus,és kémikus volt.Ronie Coleman rendőr.Nem igazán értem mit akarsz mondani.A mérnöknőd lehet elutazik 2-3hétre dolgozni,vagy egy szemináriumra.

Egyébként a kérdező esete a te példádra vetítve így nézne ki:

Összejössz egy mérnöknővel.Tudod,hogy az.Majd,mikor együtt éltek egy ideje, elkezded azért b..gatni,hogy miért mérnök,és miért nem orvos!

2020. aug. 31. 15:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7-es: de heti 2 edzés miatt vernyákolni szerintem meg a párjától igenis túlzás. Indok meg az hogy jajj korán kell kelni. Ő lustákodjon tovább, nem hiszem, hogy a Kérdező kényszeríti arra, hogy neki is kelnie kell.
2020. aug. 31. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Kit érdekel a Ronie csaja? A kérdezőnél már most probléma az, hogy ő komolyan sportol, a Ronnie Coleman pedig egy példa. Kilences, azért látod, hogy mégis probléma náluk, hát még mekkora lenne ha versenyző lenne a kérdező, nem amatőr. Nyolcas, még egyszer mondom, nem az idő a baj. Ha mérnöknővel jönnék össze ő olyan lenne mint én. Legalábbis kicsit hasonló. Aki mondjuk fitneszversenyző lenne, ő abban az iparban lenne amit utálok, mint hobbi edző ember. Ráadásul ő nem lenne diplomás se.
2020. aug. 31. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!