Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sportoló emberek hogy oldják meg a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Amatőr erőemelőnő vagyok, igyekszem úgy intézni, hogy a barátom ne érezze magát mellőzve. Mégis úgy érzem, hogy sokkalja az időt, amit sporttal töltök. Szombat-vasárnap igyekszem letudni az edzést, de az is zavarja. Miért kelek olyan korán? Miért nincs reggeli szex? Miért nem lehet legalább hétvégén lustálkodni? Miért kell mindig egyedül ébrednie?
2020. aug. 31. 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem vitázom veled,ha képtelen vagy olvasni a sorok mögött.A hivatásod nem egyenlő hobbisportolóként a sportoddal.

Ugy jön ide,mert azt akarod előadni,hogy aki sportol,az nyilván nyolc osztályt végzett.Leírtam,vannak egyetemet végzett elit sportolók is,és vannak más végzetségűek is,csak nem rágtam a szádba.Hobbi szinten meg pláne nem zárja ki.

Én jómagam is diplomás vagyok,ami nem számít,mert nem ez volt a kérdés.

Itt a hangsúly azon volt,(ami elkerülte a figyelmed),hogy ha megismersz valakit,és tudod,hogy mivel foglalkozik,mennyi időt szán valamire,ami a rutinjához tartozik,akkor elfogadtad ezt.Ezekkel a feltételekkel kezdesz el egy kapcsolatot,és nem azza a titkos szándékkal,hogy majd később megmondod neki,hogy miről kell lemondania. Nem kéred számon később rajta,ami eleinte nagyonis megfelelet!

Nem puffogsz,nem okoskodsz,hanem elfogadtad,amit választottál!

2020. aug. 31. 16:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csal sok ember alapból nem akarja ezt elfogadni, aki elfogadja az oké, viszont sok embernél szóba sem jöhet. Én ezt írtam le, hogy valakiknél ez elvből probléma, azon kívül, hogy ki mit hogyan old meg. Tehát én kicsit másra reagáltam nem a fő kérdésre. Ez igaz. Mondjuk én azt nem tudom, hogy ki számít sportolónak, mert én a versenysportolókat veszem sportolónak, nem a hobbistákat.
2020. aug. 31. 17:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Rendben van,amit irsz.Amire még reagálnék,az a 10%ember,aki ezt elfogadja.

Az igazság az,hogy fogalmam sincs,hány százalék,ebben nem tudok állast foglalni.

En,a magam részeről azt tudom mondani,(ha a 10%állja),hogy nekem bőven elég volt az a 10% is.

Gondolom eleve azok voltak a közelembe,vagy azokkal tudtam kezdeményezni.És lehet hogy a 90%messze elkerült.Viszont ezt a való életben nem tudtam érzekelni olyan ertelemben,hogy mondjuk 10nőből 1állt volna velem szóba,vagy lett volna vele esélyem.Vagy sikertelensegek tömkelege árán jutottam volna kapcsolatig.Általában pozitívak voltak a visszajelzések.Amikor beszelgetesre került a sor,nyilván éreztetni tudtam,hogy én is ember vagyok,vannak ilyen,vagy amolyan tulajdonsagaim,értekeim,ill hibám egyaránt.

Lehet szerencsém volt.

2020. szept. 1. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!