Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a páromat, hogy sportolok, holott pont az tetszett neki, hogy sportos alkat vagyok?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 15:42
1/20 anonim válasza:
Vagy túlzásba viszed és már undorítóan szálkás/eres vagy, vagy csak egyszerűen irígy az idődre amit az edzésbe fektetsz.
3/20 anonim válasza:
Irígy, féltékeny, mert jól nézel ki. Miatta nehogy abbahagyd a sportolást!
4/20 anonim válasza:
Lehet nincs már rajtad hús, csak lapos inas vagy, az sem szép.
5/20 A kérdező kommentje:
Volt előtte egy barátom, aki (amikor még nem így néztem ki), azt mondta, az ilyen nőkről, mint most én, hogy hát úgy, szép-szép, de túl szépek, túl igényesek, túl maximalisták, nehéz velük tartani a lépést. Ő legalább őszinte volt, és róla tudom, hogy már az elején dobott volna.
2020. nov. 28. 15:53
7/20 A kérdező kommentje:
A testem olyan mint Kaley Cucuo-é, csak alacsonyabb vagyok, és nincs műmellem.
2020. nov. 28. 15:54
8/20 A kérdező kommentje:
Izé, Cuoco, lol.
2020. nov. 28. 15:55
9/20 anonim válasza:
Gratula, válaszodat megkaptad. Szard le a buta csávókat, és sportolj nyugodtan.
10/20 anonim válasza:
Persze, az a baj, hogy túl szép vagy. Ez a választ várta akkor?
Ám velem is ez a baj, azért nem kezdeményeznek mert félnek az érzéseiktől. Amit kivaltok bennük. *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!