Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha elutaztam egy külföldi országba találkozni életem szerelmével, de átvert, és el se jött?
"Full kanosan már alig bírtam végig a repülőutat" vs. "találkozni életem szerelmével"
Jó lene, ha nem a farkad diktálná, ki az életed szerelme és ki nem, mert kegyetlenül rá fogsz fázni.
Ajj istenem olyan szar kamu. Meg csak a tinderen beszelgettek de mar eleted szerelme xd.
10: jo de az a csaj amugys normalis xd
14
Van 2 is, bár az egyik nem Velence, hanem Treviso (nagyon közel van). Onnan tudom, hogy mi tavaly voltunk, és repülővel mentünk. :) Ryanair megy oda.
Nekem úgy tűnik, hogy csak fényképeket láttál róla és nem videochateltél. Kifogtál egy fake embert, aki csak szórakozott.
Meg ha már Velencébe vagy akkor nézzél körül, ülj fel egy gondolára, élvezd ki a kisebb vagyonos szállodai szobát és nyaralj, hátha jön az igazi nő, ha ott vagy még, de azon is gondolkodj el, hogy ahogy írtad a"kanosságod" vitt nem a logikus gondolkodásod, hogy előtte nem ártott volna videochatelni a hölggyel, hogy tényleg hölgy-e. Első körben tegyél rendet magadban ezt kéne tenned, és élvezd Velencét ha már odasodort a vágy és nem a szerelem.
Gondolom a fűtés sprólás miatti iskolai szünet most van. Megszaporodnak mostanság a féltékeny barátnő és kanos hős szerelmes kérdések, aki vagyonokat dobál egy szerelmi légyottra idegen országba. Nem hinném, hogy egy milliomos vagy milliárdos ilyen dolgokat csekkolás nélkül megcsinálna, maximum csak akkor ha amugy is ott nyaralt volna, ezért összeköti a kellemeset a hasznossal és ha összejön összejön, ha nem akkor nem.
Egy Velencei felső kategóriás szálloda ami egy vagyon csak aki írja diák szinten van, ergo szép mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!