Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi párom külföldre akar költözni, ti hogyan döntenétek?
Ügyvéd vagy és erre nem tudsz felelni? Úristen te jo eg!
Nem kérdés hogy húzz a pcaába
Akinek ninvs párja az is megy
Nem kerdes! Az hulye aki maraf
Kedves utolsó!
Nekem ez nem egy könnyű döntés mivel magyar jogot tanultam, így ezt a diplomát kidobhatom a kukába úgy ahogy van, ebből kifolyólag szerintem ez természetes, hogy nem tudom könnyen meghozni a döntést, és emellett én jól keresek ügyvédként itthon. A döntés lényege az, hogy érdemes-e feladnom mindent az ismeretlenért vagy áldozzam fel a párkapcsolatunkat a karrieremért.
A párodnak mi a szakmája? Mióta vagytok együtt? Egyébként terveztél volna külföldre menni? Ő hova valósi eredetileg?
Csak megjegyzem, itt csak tőled van elvárva, hogy beáldozd a karriered, jól fizető munkád. Kint mit fogsz dolgozni? Mennyit tudnál keresni? Csak mert a szerelem könnyen elmúlik és a másik fél is megváltozhat, amint függőségi viszonyba kerülsz vele.
Én egészen biztos, hogy nem mennék rosszabb helyzetbe, mint amiben jelenleg vagyok.
Ezt neked kell eldöntened.
Én annyit tudok javasolni, hogy gondold át, ha 1-2 évet kint töltesz és visszajössz, akkor honnan kéne újra felépítened a karriered. Ha nem nulláról, akkor érdemes megpróbálni együtt, külföldön.
A nyelvet beszéled? Képes lennél megtanulni B2-C1 szinten? Ráadásul sok magyar keres külföldön is magyarul beszélő ügyvédet (is).
Szerintem nem lehetetlen érvényesülnöd. Aztán ha nem, akkor meg visszajössz. De nem fogsz azon kattogni, hogy mi lett volna, ha...
Én angolul és németül is C1 szinten beszélek, dolgozok, így ez nem probléma a számomra. Igen, terveztem külföldre menni korábban de úgy látom, hogy jogászként erre kicsi az esély. Ő építőmérnök, de nem beszél magyarul, ez miatt nem tud a szakmájában itt munkát kapni.
#5 Ez azért nem igaz, én most közel 1 milliót keresek bruttóban, ami azért magyar viszonylatban nem annyira rossz. Ő nettóban 280k-t keres, ami nyilván semmi. Az ő szakmájában külföldön jól keresne, én meg feltehetően éppen ellenkezőleg. Szeretjük egymást, de racionálisnak kell lennem egy párkapcsolatban, és mérlegelnem kell, hogy megéri-e követni a szívem vagy nem. Ha nem lenne egy jó végzettségem, karrierem nem lenne min gondolkodni, mennék, viszont a helyzetemben ez nem annyira könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!