Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobb eve szakitottunk es mindig az van elottem hogy mennyire szerencses a lany akivel ő van..szeretnek a helyebe lenni es atelni vele mindent, pedig okkal szakitottam..miert?

Figyelt kérdés
Elvette felesegul, szult a no neki gyereket. Kozben irt par eve hogy vissza akar kapni es meg mindig szerelmes, de elutasitottam mert sokat bantott megcsalt szoval mindent elkovetett ellenem. Szerelmes voltam de az eszemre hallgattam. Banom..jobban tettem volna ha bevallalom hogy hozza megyek, szulok neki még ha bant is de azzal vagyok akibe szerelmes vagyok? Vajon jobban jart az a nő h bevallalta? Szeretnek a helyebe lenni es sajnalom hogy hiaba tervezek barmit, egy nyaralast , barmit azt nem vele elem meg...30/nő

2023. febr. 14. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Te hiába szereted ha ő nem szeret, hát nem érted? Te honnan tudod, hogy az a nő tud a félrelepeseirol? Biztos, hogy nem tudja, vagy csak a kicsi miatt van vele.

Nem akarom elhinni, hogy léteznek ilyen lábtörlők mint te.

Csak képzeld el lefekszik veled miután más nővel is azt teszi... Neked ahhoz van gyomrod? Akkor fejben nincs nálad valami rendben.

2023. febr. 15. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem szereted ! A szerelem nem azt jelenti, hogy hagyod, hogy a másik kutyába se vegyen…
2023. febr. 15. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!