Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is járt úgy,hogy ma nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt úgy,hogy ma nem kapott Valentinra semmit?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sokak szerint elcsépelt ünnep,de azért jól esett volna,ha a párom nem feledkezik meg róla. Nem várok el nagy dolgokat,egy kis csoki vagy egy szál virág is jól esett volna. Mikor felhoztam ezt,akkor teljesen kiakadt és kiabált velem,hogy őt nem érdekli a Valentin,miért fontos ez,hogy ilyenkor adjon valamit? Én vettem neki ajándékot,de most már feleslegesen,úgy érzem.4 éve együtt vagyunk,eddig még nem volt ilyen. Úgy érzem egyre kevésbé érdeklem őt.

Most végig sírtam a délutánt ez miatt,ő meg hozzám sem szól. Mint akit nem is érdekel,hogy megbántott.

2023. febr. 14. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a feleségem tartja és ad nekem valamit, de én már az elején mondtam, hogy ezt nem szeretném tartani. Tiszteletben tartjuk a másikat ebben és legalább lesz mit este nasizni :D. Egyébként figyelek rá, szóval az ünnepekre, születésnapra, névnapra és az évfordulóra is készülök.
2023. febr. 14. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Ha karácsony van, akkor jönnek azok a kérdések, hogy miért nem vett karácsonyi ajándékot. Ha Valentin nap, akkor is.

Ezekben a kapcsolatokba, nem csak az ajándékon áll a bál. Az már az utolsó csepp a pohárba....

2023. febr. 14. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Ha az elmúlt 3 évben adott valamit csak most nem, az valóban kicsit fura, DE a férfiakat kevésbé érdekli az ilyesmi, azért nem kell egyből temetni a kapcsolatot.

Itt inkább az a baj, hogyha a párod tudja neked ez fontos, tényleg olyan nagy dolog lett volna venni 1-2 ezer forintért egy doboz csokit vagy egy szál virágot?

Inkább a gesztus a lényeg fiúk, figyeljetek már oda a barátnőtökre. 🙄

2023. febr. 14. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem is a Valentin nap a lényeg, hanem ahogy lereagálta és még utána nem is tett semmit.
2023. febr. 14. 23:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kaptam semmit, de mi megbeszéltük, hogy nem tartjuk. De jól éreztük magunkat ma (is).

Szerintem aggodalomra adhat okot, ha a valentinnap nagyon más mint a többi nap.

2023. febr. 14. 23:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Mit vettél neki ha szabad tudni? Sajnállak amúgy 😢
2023. febr. 15. 02:57
 17/17 anonim ***** válasza:
85%

8-as: oke, pick me girl, leulhetsz xdd az se zavarjon, hogy a Valentin-nap veletlenul sem amerikai szokas xdd

Egyebkent meg gaz a szitu. Egyreszt azert, mert egy (igazan) szerelmes ferfi szerintem minden alkalmat kihasznal, hogy kicsit kenyeztessen. A szurke hetkoznapokon is, de az ilyen unnepnapokon meg még inkább.

De oke, o nem ilyen valentinezos. Viszont mar evek ota egyutt vagytok, tudja, hogy te hogyan viszonyulsz a dologhoz, es annyi nem volt benne, hogy lemenjen a Sparba oszt' hozzon egy tabla milkat. Mar itt is bebizonyitotta, hogy tojik a te erzeseidre. De utana jott az, hogy ordibalt azert, mert elmondtad, hogy megbantott (amugy mi a fasz?), 2. jel. 3. jel meg hogy tudja, hogy a hulye viselkedese miatt sirsz es azt sem tolja le, sot, meg o nem szol hozzad.

Tudom, hogy itt mindenre ezt irjak, de hagyd ezt a komat, tenyleg. Nekem is volt egy csomo ilyen kapcsolatom, mar meg is szoktam, hogy a masikat nem erdekli, ha megbant es el is fogadtam, meg rabeszeltem magam, hogy ez a normalis. Aztan talalkoztam a mostani parommal, es mar tudom, hogy azelott nem szerettek igazan.

2023. febr. 15. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!