Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EX-nek ajándékot valentinra?
Kb. 2 hete szakított velem a barátnőm mert már n e m szeret. Én még nagyon szeretem, és ezt ő is tudja. Szerintetek vegyek neki valami apróságot?
17/F (lány szintén.)
hat telleg nealazd meg magad.....azert szakitott mert mar nem szeret!
azzal csak égeted magad h futsz utána,mikor ő már lemondott rolad :)
nem rosszbol mondom,mert én lany vagyok,és nekem is üzengetett még pár héteg az exem,miutan szakitottam vele.és egyik az h idegesitett,a masik az,h hát..tudom h fajt neki,sajnaltam,de elegge megalazta magat...és már nagyon az agyamra ment
Ilyen fiatalon gondolom tini románc lehet,uh nem javasolnám.
Ha 5-6 éves kapcsolatról lenne szó és a visszahódításon ügyködnél,akkor más lenne a helyzet.
A tini lányok ilyen helyzetben meg gonoszak,visszaélne az érzéseiddel.
ne hülyéskedj már.ha azért szakitott veled mert már nem szeret.. akkor ugy azt az igazi régi érzést ha szeretett is akkor nem lehet csak ugy visszahozni szerintem..
probáld meg lezárni a dolgot.. szép volt jo volt..ennyi volt.. ezt már lezárni kell nem ajándékot venni.
sajnállak hogy ennyire szereted ő meg ezt nem viszonozza..de ilyen az élet..és megy is továb. hidd el találsz ezerszer jobb lányt.. 17 évesen még csak most kezdődik az élet..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!