Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudtomra adta a barátnőm hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtomra adta a barátnőm hogy nem szeretne velem lefeküdni?

Figyelt kérdés
17 éves volt mikor összejöttünk én 19.4 év telt el azóta,és bár tudtam,mivel az elején leszögezte hogy ő nem olyan lány aki bárkinek odadobja magát vártam türelmesen fél évig és után feküdtünk le először,viszont mára szörnyű lett a helyzet.Lassan 2 hónapja hogy nem voltunk együtt...legutóbb mikor felhoztam hogy beszéljünk róla hogy mi miatt nem szeretné trauma vagy én nem vagyok jó vagy bármi amire lehet gondolni leordított hogy értsem meg hogy nem akar szexelni mert nem szereti és kész nem mozgatja meg a fantáziáját és szerinte enélkül is lehet élni.Úgy látom nem is fogok tudni ezen változtatni mert akármikor feljön a téma nem szól hozzám órákig.Teljesen tanácstalan vagyok szeretem de nekem enélkül nem fog menni.Mit tehetnék?
2023. febr. 13. 11:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
én tuti dobnám, ha már most ez van mi lenne 10 év múlva? :D
2023. febr. 13. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Asszex. Ugyan ez volt nálunk is, csak én egy évig vártam az első szexre. Minden szuper volt, jöttünk-mentünk, élveztük egymás társaságát, de a szexet kerülte. Egy év után volt, de akkor is feküdt mint egy darab fa. Utána ha csak a szex mint téma feljött, sírásba vitte a dolog. Nem volt se traumája, se semmi hasonló. Zsigerből utálta a dolgot, ezen Isten sem tudott segíteni. A társadalom 4-5%-a ilyen, mélyen beleástam magam a témába. Sajnos ezen nem lehet változtatni.
2023. febr. 13. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem elmúlt a szerelem. de kötődik még,mert hát te voltál az első meg hosszú,első kapcsolat stb...

De nem akarlak elkeseríteni ennek sajnos vége. Lehet fájdalmas de lépj...

2023. febr. 13. 12:09
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

ja és egyáltalán nem biztos,hogy van valakije.

lehet,hogy csak szimplán nem kíván.

2023. febr. 13. 12:10
 15/17 anonim ***** válasza:
23%

"és szerinte enélkül is lehet élni"

Tipli, de gyorsan!

21 évesen ez a gondolkodás abnormális.

Valami megkattant benne, de ha beszélni sem hajlandó róla, akkor érzelmekkel sem szeret téged.

2023. febr. 13. 12:31
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
Kirúgnám azonnal!
2023. febr. 13. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:
42%
Én így jártam csak itt gyerek is van. Ha nincs, gyorsan lépj le. Keress egy perverzebb csajt aztán...40f
2023. febr. 13. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!