Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtomra adta a barátnőm hogy nem szeretne velem lefeküdni?
Figyelt kérdés
17 éves volt mikor összejöttünk én 19.4 év telt el azóta,és bár tudtam,mivel az elején leszögezte hogy ő nem olyan lány aki bárkinek odadobja magát vártam türelmesen fél évig és után feküdtünk le először,viszont mára szörnyű lett a helyzet.Lassan 2 hónapja hogy nem voltunk együtt...legutóbb mikor felhoztam hogy beszéljünk róla hogy mi miatt nem szeretné trauma vagy én nem vagyok jó vagy bármi amire lehet gondolni leordított hogy értsem meg hogy nem akar szexelni mert nem szereti és kész nem mozgatja meg a fantáziáját és szerinte enélkül is lehet élni.Úgy látom nem is fogok tudni ezen változtatni mert akármikor feljön a téma nem szól hozzám órákig.Teljesen tanácstalan vagyok szeretem de nekem enélkül nem fog menni.Mit tehetnék?2023. febr. 13. 11:21
3/17 anonim válasza:
Ha neked igényed lenne, beszéljétek meg esetleg hogy köthetnétek egyezséget, te lefeküdhetsz mással, őt ezzel "nem zaklatod", de ugyan úgy éltek párkapcsolatban
Vagy ha ez nem jó neki, mert megcsalás végülis, akkor meg szakítsatok
Nekem nagyon úgy tűnik hogy aszexuális, ezen változtatni nem tudsz
4/17 anonim válasza:
Aszexualis szerintem is, úgyhogy szakíts és keress más nőt.
5/17 anonim válasza:
Nem vagy vonzó számára, viszont érzelmileg még kötődik hozzád, ezért nem szakít. Emelett lehet, hogy természetből adódóan is alacsonyabb a libidója a normálnám, de mindig van az a férfi, aki tudna ezen változtatni. Azért gondolom így, mert én is ilyen vagyok.
7/17 anonim válasza:
Van másik pasija aki kúrogatja. Csak veled nem szeretné. Nem is értem minek vagy egy ilyennel....
8/17 anonim válasza:
"Azért gondolom így, mert én is ilyen vagyok."
De az te vagy.
9/17 anonim válasza:
Ebbol nehez eldonteni, hogyas kurogatja vagy aszexualis, mindketto opcio lehet, de az eseteden egyik sem javit. Miert vagy meg vele egyutt, ha latod, hogy nem hajlando errol komolyan beszelni? Tud(hat)ja, hogy neked ez kellemetlen, megsem erdekel, hogy neked is (meg talan az sem, hogy neki is) jo legyen ebben a "kapcsolatban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!