Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány év együtt járás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év együtt járás után kötnél házasságot a pároddal?

Figyelt kérdés

És hány éves korban? Mennyi lenne az alsó és felső határ?

Ezt a kérdést főleg úúgy kb 25 év alattiaknak szánom. De írhatnak azok is, akik már megházasodtak, hogy mennyi ideig voltak előtte együtt a párjukkal!!

Csak kíváncsiságból, köszi:)

2010. okt. 4. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én meg inkább nem a kapcsolat hosszához kötöm a házasságot , hanem hogy fél évet vagy inkább egy évet együtt lakjunk . Addig én nem merném hozzákötni senkihez az életem .

Sok minden kiderülhet a párodról akkor ha minden nap együtt keltek és minden nap "ki kell bírni" hogy ott . Akár egy húzós munkanap után , vagy egy szarul sikerült buliból hazatérve vagy bármi ...

2010. okt. 4. 20:18
 12/19 anonim ***** válasza:
20:00 -nak ti meg egyutt vagytok vagy mar elvaltatok? :D ;;)
2010. okt. 4. 20:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Soha az életben!

23 f

2010. okt. 4. 20:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Nálunk ez kifejezetten érdekes volt, ugyanis a párom, a szomszédunk is volt egyben, anya egy jó barátnőjének a fia, akkor lettek a szülők nagyon jóban, mikor abba az utcába költöztek ahol mi laktunk. Az elejétől kezdve rengeteget voltunk együtt, másfél évig jártunk, most nyáron eljegyzett, össze is költöztünk.

Annyi idő kell, amíg úgy érezd, hogy megbízol benne, és elfogadod minden hibájával együtt, ha ez sikerült mehet az összeköltözés/házasság.

Szilveszteri esküvőt tervezünk.

21/N 22/F

2010. okt. 4. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
2 hónappal ezelőtt azt mondtam volna, h ehhez kell 2-3 év, most azt mondom: akár most is hozzámennék a páromhoz, mert ő az igazi. :)
2010. okt. 4. 20:48
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Aranyosak vagytok :)

Ja és A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:31

Sok boldogságot :)

2010. okt. 5. 15:45
 17/19 anonim ***** válasza:
ahogy lehetett volna elvettem volna, de ahhoz még 2-3 év kellett volna maximum...mostmár nem az enyém:( remélem visszakapom és valóra válhat az álmom ezzel a lánnyal...
2010. okt. 5. 19:45
 18/19 LN09 ***** válasza:

20:23-asnak:

Igen, együtt vagyunk. Tavaly aug.-ban házasodtunk össze.

2010. okt. 5. 21:14
 19/19 anonim ***** válasza:
2 éve vagyunk együtt, jövő nyáron házasodunk. Én 21, ő 22 éves.
2010. okt. 7. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!