Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom buzdít az onlyfansre?
Aki nem ismerné ez egy olyan oldal, ahol fizetősen fel lehet iratkozni különböző tartalmakra, általában meztelen képeket/videókat szoktak "olyan" lányok feltölteni magukról.
A barátom már többször is említette, hogy miért nem regisztrálok oda, biztos jól keresnék mert jó nő vagyok. Én nem akarom feltenni magam ilyen oldalakra, ennél több az önbecsülésem, nem vagyok egy p0rnós...
Viszont ez kicsit rosszul esett tőle mármint oké, hogy dicséri a testem, de az nem is érdekelné, ha idegen férfiak néznék a meztelen képeim?
Amúgy abszolút nem féltékeny típus de tudom, hogy szeret.
Ti mit szólnátok ha a párotok erre ösztönözne? Ez normális?
Nem normális egyáltalán...Jesszus
Attol hogy azt mondja hogy nem kell neki belőle pénz, még nem feltétlenul igaz...
Azért is írtad ki a kérdést mert bizonytalan vagy
Nem akarlak elkeseríteni de a barátod nem szeret...vagy buta
Ha szeretne nem engedné hogy más is lássa a tested...
Tudom nehéz, de menekülj és találj egy olyan srácot aki oda van érted
utolsó, milyen fétis?
Köszi a normális válaszokat, hát igen tudom hogy sok "munka" van ebben is mármint aki ezzel foglalkozik az reggeltől estig videókat szerkeszt (vagy kifizeti annak aki szerkeszti) fotóshoz jár stb. Lehet hogy külsőleg alkalmas lennék rá de semmiképp nem akarom ezt csinálni sok okból kifolyólag.
Azóta nem hozta fel a témát amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!