Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom buzdít az onlyfansre?
Aki nem ismerné ez egy olyan oldal, ahol fizetősen fel lehet iratkozni különböző tartalmakra, általában meztelen képeket/videókat szoktak "olyan" lányok feltölteni magukról.
A barátom már többször is említette, hogy miért nem regisztrálok oda, biztos jól keresnék mert jó nő vagyok. Én nem akarom feltenni magam ilyen oldalakra, ennél több az önbecsülésem, nem vagyok egy p0rnós...
Viszont ez kicsit rosszul esett tőle mármint oké, hogy dicséri a testem, de az nem is érdekelné, ha idegen férfiak néznék a meztelen képeim?
Amúgy abszolút nem féltékeny típus de tudom, hogy szeret.
Ti mit szólnátok ha a párotok erre ösztönözne? Ez normális?
Na és honnan fogsz követőket szerezni? Vagy azt gondolja, hogy felregisztrálsz és már egyből dől a lé? Az kevés, hogy jól nézel ki, van 100 ezer más lány szép lány az oldalon. És nekik sem egy nap alatt lett olyan sok követőik. Instán, twitteren vagy youtubeon már volt egy jó kis követőtáboruk és ott hirdedték az oldalukat. Egy már meglévő követőtábor nélkül hónapokig fog tartani akár 100 követő összeszerzése is. Biztos, hogy pár dolcsiért a világ elé akarod tárni a meztelen fotóidat? Szomszéd, rokon, munkatárs, munkáltató, bárki felregisztrálhat. Neki ebben nincs semmi rizikófaktor, de neked annál inkább van.
Nem éri meg. Az of-es lányok kb felső 10%-a dúskál a pénzben, a többi meg jó ha pár száz dolcsit keres vele.
Ki tudja hány nőnek mondta már ezt...
Úgyhogy nem furcsa inkább szemtelen a végtelenségig. Fúj.
Egyebkent igaza van annak, aki azt irta, hogy nem lenne belole beveteled. Nem fog a kutya sem elofizetni ra, hacsak nem vagy nagyon egyedi es promozod magad ezerrel instan, twitteren, tiktokon stb. De ha nem vagy eleve ilyen magamutogato beallitottsagu, akkor ugysem tudsz erdekes promokepeket, videokat sem csinalni.
Egyeb esetben feliratkozik rad havonta 0-5 ember, azzal nem sokra mesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!