Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet kezelni magunkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni magunkban ha un az aktuális párunk és már fejen is kell neki állni hogy felálljon, mindeközben más pasik meg alig bírnak már magukkal?

Figyelt kérdés

Van a kapcsolatnak azon szakasza mikor múlik az ujvarázs, lángolás, kialakul a rutin, a szexben a nőnek már külön aktívkodnia csábítani ugrálnia hódítani kell hogy kegyeskedjen a saját párja meghúzni.

Pásik 10.pasit meg kérni se kéne, meg vannak őrülve, már adnák azonnal is.

Ez miatt lesz valamiféle fusztráció, kellemetlen, negatív érzés a nőnek. És a pasinak is rossz, hogy már eröltetett a szex meg szinesiteni kell a részére, hogy akarja.

2023. febr. 3. 14:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Elhatározás kérdése fejben dől el minden. Aki nem ért egyet az nem tudja kontrollálni az eseményeket.
2023. febr. 3. 15:45
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

Az emberek 99 százaléka az első pár hét izgalmát leszamitva nem tart igényt napi több aktusra

Hetente párra, persze

A hiba nem a férfiak készülékében van, hanem a tenyészkancáéban

2023. febr. 3. 15:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van különbség, hogy megunt, nem kíván, vagy csak a kezdeti hormonvihar csillapodott le. A heti két-három is lehet elég, ha minőségi a szex, és mindketten kielégültök.

Nálad inkább az lehet a gond, hogy erre nem vagy képes. Olyan, mintha hiába innál, akkor is szomjas maradsz. Persze, hogy neked öt perc múlva is lenne kedved.

2023. febr. 3. 15:58
 14/22 A kérdező kommentje:

Kiüresednek. Nincs szenvedély, nekem kell csábitani kezdeményezni hódítani izgatni felvezetni orállal.

Az utcán/illetve bárhol meg kb csettintenem kéne csak egyet, másik 10 nek.

Az mondjuk tetszett is egyszer mikor szembejött velem egy csapat pasi egy plázában, "cinkosan"mosolyogtam egy halványat belenéztem a szemükbe (mint aki olvas balrol jobbra végig), és ahogy elmentem köztük, az egész csapatefagyott és fordult utánam. a barátom akkorát röhögött, hogy ez igen!, állnának szépen sorba :D

Csak akkor jokedvem volt épp, poénkodni a pasikkal :D

Otthon meg..

2023. febr. 3. 16:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem a faszid tehet róla, nimfó vagy. Minden bajom volt mikor az utolsó cseppet is ki akarta állandóan tekerni belőlem egy korábbi delikvens…
2023. febr. 3. 16:25
 16/22 A kérdező kommentje:

Én nem akarom. Elveszi a kedvem egy fekvő pasi, aki várja a sültgalambot. Tisztára lelomboz.

Csak kapcsolatmegtartás miatt megyek at aktívkodásba és terdelek. Egyébként ilyen esetekben örülök ha megúsztam ilyennel a szexet. De ez szomorúsaggal tölt el. Latni azt hogy "kedvtelen", nem ég a vágytól, neki is hiányzik az az érzés biztos, és ez a kép.

Vagy másik mev nekiállt segedeszközöket venni ilyen olyan izgató tárgyakat, eljátszottam ugyan neki ezekkel, de szánalomnak tartom hogy már ez kell nekik látványnak, mert nature meg kevés nekik. Valaki meg a kámaszutrát kezdte bújni:D

Mindekozben nekem teljes élvezet lenne a sima egyszerű de még klasszikus szex is, ha érzem a tüzet a másikon az nagyon húz. Vagy csak az húz fel..

2023. febr. 3. 16:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha beszélgetnél vele? 👀
2023. febr. 3. 17:00
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Nemtom, nekem 8 ev utan sem kell fejenallnom a paromnak, pont ugyanugy meghuzna minden nap magatol.
2023. febr. 3. 17:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Dettó, 5 éve vagyunk együtt, de pl sima csóktól feláll, vagy ha a közelébe megyek ruha nélkül :D
2023. febr. 3. 20:11
 20/22 anonim ***** válasza:
78%
19 Az esetek tobbsegeben amugy is a nokre jellemzo inkabb, hogy x ido elteltevel mar nem kivanjak olyan gyakran. A pasiknak altalaban all folyamatosan, es a nap barmelyik szakaszaban barmikor vevok a szexre🤷‍♀️ Kerdezo nem tudom, milyen impotenseket szed ossze.
2023. febr. 3. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!