Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi távolabbról figyel, azt hiszi nem látják, de a nő ezt véletlenül észreveszi és összepillantanak egymással, a pasi mindeközben mosolyog: ez miért van?
Ez most komolyan felnőtt kérdés? Nem jelent semmit.
Ezt ember nem tudja megmondani, még az sem derül ki, hogy ő ismerős, vagy idegen, akik egyszer láttál az utcán!
Velem is tett hasonlóan egy ismerősöm. Széles mosoly, köszönés - akár egy nap kétszer is - önkéntelen gallér igazítás, stb.
De legutóbb kiderült, hogy a családja és a barátai (a nők is!) mind-mind tabu, nem lehetek kíváncsi. Továbbra is elzárkózik. Kioktató stílusát egy kicsit már "levetkőzte" velem szemben, de nagy ritkán még alkalmazza.
Kedélyesen el szoktunk "csevegni" egymással ugyan, de a korábbi súlyos konfliktusaink már nem múlnak el sosem nyomtalanul... pedig valamilyen szinten annak idején "kezdeményezett". Tartósan.
Mégsem jövünk már be sehogy sem egymásnak. Ez van. Az elmúlt 6 év alatt olyan vegyes tapasztalataim lettek vele szemben, hogy lehetetlen a kiigazodás a viselkedési stílusain.
Elképzelhetőnek tartom, hogy egy férfi is van úgy, hogy inkább BARÁTKOZIK csak és nem akar elköteleződni, sem tartós kapcsolatot - mert van valakije.
3-as válaszoló voltam.
Köszi az eddigi válaszokat!
-munkahelyről van szó, ismerősök
Anno mikor volt velem ilyen (eszrevettem hogy a pasi lopva figyel, csak azt hitte én nem látom… akkor kiderült később, hogy bejövök neki.)
Ez a pasi meg mosolyogott is hozzá: mikor odanéztem, akkor láttam, hogy ott van, épp néz és mosolyog.
Mondjuk állandóan mosolyog, lehet ő ilyen alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!