Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázkodnom kell, mert nem vagyok féltékeny?
A barátnőm már többször megsértődött, mert nem vagyok semennyire féltékeny. Én ilyen típus vagyok, ha a Palvin Barbara lenne a párom, akkor se lennék az, egyszerűen így vagyok bekötve. Nyilván azt hiszi, hogy ezért nem is kötődöm hozzá annyira, de erről szó sincs és ezt mindig elmondom.
Viszont fordítva sem viselem jól, ha ellenőrizni akarnak. Például múltkor szememre vetette, hogy nem tudja a telefonomon a jelszót, miközben én tudom az övet. De azt se én kértem, hanem ő adta.
Hol vannak az egészséges határok?
"A barátnőm már többször megsértődött, mert nem vagyok semennyire féltékeny."
Ezt hogyan kell elképzelni? Mik ezek a helyzetek? Ezeket direkt ő teremti, hogy megnézze féltékeny vagy-e vagy maguktól jönnek??
Azt írod, hogy többször fordult már elő. Mintha erre lenne rá függve. A törődést meg a szeretetet ezzel kapcsolja össze. Azt hiszi, hogyha nem vagy féltékeny, akkor nem számít. Holott a féltékenység sok esetben inkább birtoklás, mint szeretet. Van a féltés, az megint más.
Legyezgetné az egóját, hogyha féltékenységet élnél át. De ez eleve egy rossz lehúzó energia. Ha valaki valakit szeret, akkor nem akar a másiknak rossz érzést. Azon élvezkedne, hogy te féltékeny vagy. Esetleg megpróbált már direkt is féltékennyé tenni?
A másik téma, jelszavak.
Ő megadta az övét, bár nem kérted. Így azt várná, hogy te is megadd a tiéd, ugye magából indul ki.
Nem tud benned bízni?
Adtál neki okot a bizalmatlanságra, ha nem, akkor mire fel? Egész egyszerűen csak kontrollálni akar ezzel?
"...már többször megsértődött"
"...és ezt mindig elmondom"
Unalmas lehet mindig ugyanazt a kört lefutni, ismételgetni önmagad.
Gondolom ő féltékeny típus... És itt is magából indul ki, mint a jelszavas témánál.
Nem tudja elfogadni ezt, mert ő meg olyan típus. Így meg se érti, mivel magából indul ki.
"Magyarázkodnom kell, mert nem vagyok féltékeny?"
Ha akarsz. Én biztos nem magyarázkodnék.
Meddig akarsz magyarázkodni?
Pazarolni az energiát nevetséges játszmákra.
"Legyél má féltékeny"
Rögtön beszarok. Vicc
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!