Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akar gyereket már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akar gyereket már többször mondta a kezdetek óta de ezzel nem értek egyet, hogy tudom meggyőzni motiválni rá hogy akarjon? Ha sokat mondom neki lehet beadja a derekát?

Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 13:31
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
97%

#40 Az én egykori kolléganőm is így járt. Amikor a pasija meghallotta az "örömhírt", nyakába szedte a lábát és elhagyta az országot. Soha többet nem került elő, a csaj meg ittmaradt a gyerekkel. Azóta egyszer találkoztam vele, az egykori bombázóra rá sem lehetett ismerni. Nem hiszem, hogy megérte neki.

N

2023. febr. 3. 11:15
 42/44 anonim ***** válasza:
96%

A gyerekvállalásnak semmi köze a szerelemhez te sötét! Egy párkapcsolat egy dolog, a gyerek meg egy másik. Felborítja az ember egész életét. Sose lesz már olyan, mint előtte. Ennek semmi köze ahhoz, hogy szeretjük e egymást a párunkkal vagy sem.

Önző, érzelmi zsaroló buta liba vagy, aki borzasztó éretlen, főleg a gyerekvállaláshoz. De még egy komoly kapcsolathoz is.

2023. febr. 3. 11:30
 43/44 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem akar, akkor nem lesz gyerek - vagy ha kiügyeskeded, akkor ha van esze, azonnal kidob.
2023. febr. 3. 21:27
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
hogy egy nő az anyaságban tud csak kiteljesedni. - ostoba vagy és hangoztatod is :D
2023. febr. 3. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!