Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akar gyereket már többször mondta a kezdetek óta de ezzel nem értek egyet, hogy tudom meggyőzni motiválni rá hogy akarjon? Ha sokat mondom neki lehet beadja a derekát?
jajjj neee...
Nagyon nagyon ostoba ember vagy.
Kierőszakolni egy gyereket amit nem akar....mert úgy érzed ketyeg a biológiai órád.
Nem akar! Korrekt volt elmondta ezt az elején...
Nincs olyan, hogy nem értesz egyet.
Ha nem értesz egyet , akkor bele sem kellett volna kezdened ebbe a kapcsolatba.
Őszinte volt nem hitegetett kezdetektől fogva.
Te viszont...nem is tudom mit mondjak de ez a gondolkodás nagyon éretlen emberre vall.
Többször belefutottam már olyan nőbe, akikkel ezt kezdetekkor tisztáztuk, és ők sem akartak gyereket, de sajnos ez pár éven belül mindig megváltozott...persze én voltam a rossz mert ha szerettem volna akkor akarnék gyereket...ennek semmi köze hozzá.
Megmondta, hogy nem akar. Ha sokat nyaggatod ezzel, ott fog hagyni, és jól teszi. Ha ennyire odavagy a gyerekért, miért kezdtél olyannal, akinek nem kell? Tény, hogy vannak férfiak, akik belemennek, csak csend legyen végre, de abban nincs köszönet. Ha szereted a "párodat", akkor tartsd tiszteletben az akaratát.
N
Figyelj, mondd meg neki, hogy csak csinaljon fel vegre, mert neked kell a gyerek, aztan mehet amerre lat.
Tok mindegy, a vege ugyis az lesz, hogy egyedul neveled fel a gyereket, szoval akar le is beszelhetitek ezt mar az elejen.
Kössetek kompromisszumot! Páros napokon terhes leszel, a páratlanokon nem. Utána csere: páratlan napokon lesz gyereketek, páros napokon nem.
Vagy te mire gondoltál, mikor összejöttél vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!