Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akar gyereket már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akar gyereket már többször mondta a kezdetek óta de ezzel nem értek egyet, hogy tudom meggyőzni motiválni rá hogy akarjon? Ha sokat mondom neki lehet beadja a derekát?

Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 13:31
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
98%
A gyerek mellett mikor lelép ezt fogja kántálni hogy ő nem is akart.
2023. jan. 28. 14:22
 12/44 anonim ***** válasza:
98%
Szakítsatok aztán add meg neki a számomat. Én meg pont nem akarok gyereket és csakis olyan férfiakkal ismerkedtem, akik nagyon szeretnének. Nem kell senkit sem meggyőzni, keress egy olyat, aki szeretne, bőven vannak sajnos...
2023. jan. 28. 14:24
 13/44 anonim ***** válasza:
95%

jajjj neee...

Nagyon nagyon ostoba ember vagy.

Kierőszakolni egy gyereket amit nem akar....mert úgy érzed ketyeg a biológiai órád.

Nem akar! Korrekt volt elmondta ezt az elején...

Nincs olyan, hogy nem értesz egyet.

Ha nem értesz egyet , akkor bele sem kellett volna kezdened ebbe a kapcsolatba.

2023. jan. 28. 14:42
 14/44 anonim ***** válasza:
98%

Őszinte volt nem hitegetett kezdetektől fogva.

Te viszont...nem is tudom mit mondjak de ez a gondolkodás nagyon éretlen emberre vall.

Többször belefutottam már olyan nőbe, akikkel ezt kezdetekkor tisztáztuk, és ők sem akartak gyereket, de sajnos ez pár éven belül mindig megváltozott...persze én voltam a rossz mert ha szerettem volna akkor akarnék gyereket...ennek semmi köze hozzá.

2023. jan. 28. 14:46
 15/44 anonim ***** válasza:
96%
Ebbe tényleg nem kellett volna belemenni, ha ebben nem egyeztek.
2023. jan. 28. 14:51
 16/44 anonim ***** válasza:
88%
Küldd át hozzám, én sem akarok gyereket:)
2023. jan. 28. 14:54
 17/44 anonim ***** válasza:
98%

Megmondta, hogy nem akar. Ha sokat nyaggatod ezzel, ott fog hagyni, és jól teszi. Ha ennyire odavagy a gyerekért, miért kezdtél olyannal, akinek nem kell? Tény, hogy vannak férfiak, akik belemennek, csak csend legyen végre, de abban nincs köszönet. Ha szereted a "párodat", akkor tartsd tiszteletben az akaratát.

N

2023. jan. 28. 14:58
 18/44 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon korrekt a párod de te annál inkorrektebb vagy, hogy megpróbálod manipulálni az akarata ellenére. Nem illetek össze ha te ezt nem tudod elfogadni és gyermeket akarsz. Nincs azzal semmi gond, normális dolog csak nem így, ráerőszakolni, kimanipulálva a másikból.
2023. jan. 28. 15:01
 19/44 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj, mondd meg neki, hogy csak csinaljon fel vegre, mert neked kell a gyerek, aztan mehet amerre lat.

Tok mindegy, a vege ugyis az lesz, hogy egyedul neveled fel a gyereket, szoval akar le is beszelhetitek ezt mar az elejen.

2023. jan. 28. 15:13
 20/44 anonim ***** válasza:
65%

Kössetek kompromisszumot! Páros napokon terhes leszel, a páratlanokon nem. Utána csere: páratlan napokon lesz gyereketek, páros napokon nem.

Vagy te mire gondoltál, mikor összejöttél vele?

2023. jan. 28. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!