Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akar gyereket már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akar gyereket már többször mondta a kezdetek óta de ezzel nem értek egyet, hogy tudom meggyőzni motiválni rá hogy akarjon? Ha sokat mondom neki lehet beadja a derekát?

Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 13:31
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
6%

Örökbefogadás? SOK férfi elfogadná: https://www.youtube.com/watch?v=X13UkfmxZPo

Vagy..."véletlenül"...kilikad a koton.

2023. jan. 28. 15:47
 22/44 anonim ***** válasza:
9%
De ha lesz gyerek lyukas guminak kell hívni.
2023. jan. 28. 15:48
 23/44 anonim ***** válasza:
1%
Csapdázd meg és kész. Nőként könnyű. A haverom is így járt, azóta csinált még egyet ugyanannak a nőnek, boldogan élnek. Csak ő félt kimozdulni a komfortzónából és azért nem akart, de ahhoz túlságosan szerette a nőt, hogy lelépjen és mire a gyerek megszületett a dolgok teljesen átértékelődtek benne.
2023. jan. 28. 16:32
 24/44 anonim ***** válasza:
94%

"... , hogy tudom meggyőzni motiválni rá hogy akarjon? Ha sokat mondom neki lehet beadja a derekát?"

Ha beadja a derekát, de valójában nem szeretne a kicsi fogja megszívni a legjobban, mert nem fogja szeretni a gyermekét tiszta szívből soha, amiből csak vita lenne, vagy azonnal elhagy terhesen azt nevelheted egyedül.

Te miért akarnád tönkretenni a kicsi életét a te önző álmaid miatt? Miért nem keressel olyan pasast, aki imádja a gyerkőcöket és benne lenne?

Te nem lehetsz olyan egoista, hogy tönkre teszed a saját gyereked életét, milyen nő vagy te? 👀

2023. jan. 28. 16:38
 25/44 anonim ***** válasza:
77%
Annyira sok az egy-két gyermekkel ott hagyott, sikertelenül párra vadászó 30-as 40-es nő, nem féltek hogy így jártok?
2023. jan. 28. 16:51
 26/44 anonim ***** válasza:
95%
Le fog lépni mint a szar.
2023. jan. 28. 17:00
 27/44 anonim ***** válasza:
92%
Nem találtok. Miért mentél bele egy kapcsolatba, ha egy ilyen sors döntő témában nem egyeztetek?
2023. jan. 28. 17:05
 28/44 anonim ***** válasza:
98%
Nem értesz egyet azzal, hogy nem akar? Szerintem ő jobban tudja, hogy ő akar-e mint te.
2023. jan. 29. 17:01
 29/44 A kérdező kommentje:

úgy gondolom ha igazán szeretne akkor beadná a derekát anélkül, hogy meg kellene győzni. úgy hiszem egy férfinak aki szereti a párjár meg kellene értenie hogy egy nő az anyaságban tud csak kiteljesedni.

miért nem hagyom el? mert én igazán szeretem őt és teljessé akarom tenni a kapcsolatunkat egy picivel

2023. jan. 29. 18:31
 30/44 anonim ***** válasza:
98%

Fordítsuk ezt meg: 'Úgy gondolom, ha igazán szeretnéd, akkor a kedvéért lemondanál a gyerekvállalásról, anélkül hogy meg kellene téged győzni. Úgy hiszem, hogy egy nő aki szereti a párját meg kellene értse, hogy vannak olyan férfiak, akik nem akarnak családot alapítani.'

Visszafelé már ugye hogy nem tetszik annyira, te önző, manipulatív hárpia

2023. jan. 29. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!