Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen 33 éves nő alkalmas a párkapcsoltra?
Önbevallásos alapon mondta el, hogy 14 éves kora óta 30+ férfival volt már (hirtelen nem is tudta konkrétan a számot, a téma azóta nem volt feszegetve).
Ebből több volt "tartós" kapcsolat mint az egy éjszakás. A leghosszabb párkapcsolata 6 hónap volt.
Mindezt mint írtam, magától mondta el ismerkedésünk azon szakaszában, mikor már előkerült a szex téma.
Nem egy útszéli lotyó, rendelkezik saját egzisztenciával, intelligens, vezető beosztású alkalmazott egy cégnél.
Viszont elbizonytalanodtam. Egyrészt a benne járt falloszok száma, másrészt az alkalmassága a megállapodásra.
Akinek 6 hónap volt a leghosszabb párkapcsolata 19 év aktív szexuális élet mellett, az nem biztos, hogy alkalmas lesz a párkapcsolat intézményére.
Ti mit gondoltok erről?
1 hónapja ismerkedünk, az utóbbi pár napban ugrottunk a mélyvízbe, és a kezdeti lelkesedésem most alábbhagyott rendesen.
Szerintem sok dolog szól mellette, pl hogy őszinte, sokat "élt", sok mindent és mindenkit "kipróbált", tehát kisebb eséllyel fog kíváncsiságból kifelé tekintgetni.
Viszont fejlődhetett, lehet már jobban látja a korábbi kapcsolati hibákat, a saját hibáit, és ezt kezelni is jobban tudja már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!