Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen 33 éves nő alkalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen 33 éves nő alkalmas a párkapcsoltra?

Figyelt kérdés

Önbevallásos alapon mondta el, hogy 14 éves kora óta 30+ férfival volt már (hirtelen nem is tudta konkrétan a számot, a téma azóta nem volt feszegetve).

Ebből több volt "tartós" kapcsolat mint az egy éjszakás. A leghosszabb párkapcsolata 6 hónap volt.

Mindezt mint írtam, magától mondta el ismerkedésünk azon szakaszában, mikor már előkerült a szex téma.

Nem egy útszéli lotyó, rendelkezik saját egzisztenciával, intelligens, vezető beosztású alkalmazott egy cégnél.

Viszont elbizonytalanodtam. Egyrészt a benne járt falloszok száma, másrészt az alkalmassága a megállapodásra.

Akinek 6 hónap volt a leghosszabb párkapcsolata 19 év aktív szexuális élet mellett, az nem biztos, hogy alkalmas lesz a párkapcsolat intézményére.

Ti mit gondoltok erről?

1 hónapja ismerkedünk, az utóbbi pár napban ugrottunk a mélyvízbe, és a kezdeti lelkesedésem most alábbhagyott rendesen.

2023. jan. 28. 01:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Én is inkább a kötődési problémák miatt kerülném. Minél több férfival feküdt le már egy nő, annál kevésbé tud kötődni.
2023. jan. 28. 08:23
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha komoly kapcsolatot akarsz hosszú távra, akkor nem biztos, hogy ő lesz a befutó. Ha egyébként, ezt leszámítva el tudnád képzelni vele a kapcsolatot, megpróbálhatod beszélgetés keretében kideríteni, hogy miért nem tudott hosszabb ideig megállapodni senki mellett. Én azt is megkérdezném, hiszen nincs vesztenivalód, hogy előfordult-e, hogy kapcsolatban megcsalta a párját, illetve, hogy a korábbi kapcsolati miért értek véget. Ezekből, ha őszinte, leszűrheted, hogy mire számíthatsz.
2023. jan. 28. 08:48
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem sok dolog szól mellette, pl hogy őszinte, sokat "élt", sok mindent és mindenkit "kipróbált", tehát kisebb eséllyel fog kíváncsiságból kifelé tekintgetni.

Viszont fejlődhetett, lehet már jobban látja a korábbi kapcsolati hibákat, a saját hibáit, és ezt kezelni is jobban tudja már.

2023. jan. 28. 09:27
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Te hány nővel bactál eddig?
2023. jan. 28. 10:51
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem eggyel szeretne:) Legalább.
2023. jan. 28. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!