Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatnám meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnám meg, hogy szeret-e még, ha úgy érzem nem őszinte? Hogyan tudnám elérni, hogy őszinte legyen?

Figyelt kérdés
Sokáig fűzött mire bennem is kialakultak az érzések. Amikor együtt voltunk sokszor rosszul reagált dolgokra, a szexben is voltak gondok nála. Mindig meg volt róla győződve, hogy bár nagyon szeret de rosszul járnék vele minden értelemben és megbántana akaratlanul is ha együtt lennénk, és miatta nem szabad kilépnem a kapcsolatomból. Végül szakított velem, utána még én próbálkoztam de újabb kudarc után azt mondta nem akarja, mert benne elmúltak az érzések. Azóta nagyon kerül, szinte rám sem néz. Úgy érzem nem őszinte, fél, nem tudom mit tehetnék, hogy adjon a kapcsolatunknak legalább egy esélyt.
2023. jan. 25. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne fuss pasi után mert az szégyen.

Ha pasi teszi ugyan ezt az romantikus ... kajak így van.

És ha csak kihasznált téged, mert csak arra kellettél neki, te meg bele szerettél, tudom hogy ez nagyon fájhat neked és magadnak is hazudsz hogy jobb legyen neked de sajnos ez van. Régen én is jártam már így ...

2023. jan. 29. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:

"Pár hónapról van szó, a nagyon szeretlek és a már nem érzek semmit közt telt el 1-2 hét."

Vannak bőven olyan emberek, akik szeretetre, szerelemre vágynak, de ha kézzelfogható akkor nem tudnak mit kezdeni vele. Megijednek, félnek. Ezek a sémák gyermekkori traumákból táplálkoznak és később felnőtt kapcsolatban aktiválódnak újra.

Elég sok ember van, aki ebben a dinamikában működik.

2023. febr. 22. 08:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, nála ez biztos, hogy fennáll. De én ezzel tudok valamit kezdeni, vagy ha fejreállok sem tudok?
2023. febr. 22. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha tudsz vele erről beszélni, akkor egy jó pszichológust keresni együtt. De csak támogatóan, ha nem akarja nem sokat tehetsz.
2023. febr. 22. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!