Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartod a kapcsolatot az exeddel? Hosszabb kapcsolat után.
7-es vagyok.
Ha van egy gyerek ott már más a dolog. Ilyenkor akármennyire sem tetszik, a másiknak kénytelen elfogadni, hogy ti kontaktban vagytok egymással a gyerek miatt. Ami gondolom csak abban merül ki, hogy tényleg gyerek dolgairól beszéltek. Nálunk hála istennek nekem sem volt gyerekem a régi kapcsolatomból és szerencsére a férjem se volt annyira hülye, hogy annak a nőnek csináljon. Ígyis rohadt nehéz volt levakarni magunkról. Szerintem megvan a dolgok miértje. Én egyik exemmel sem óhajtok beszélgetni. Nincs miről. 3 volt, mind hárommal csúnya volt az elválás. Az meg, hogy barátok maradjunk, csak egy szánalmas erőlködés.
En nem tudom elkepzelni, hogy kitoroljem oket az eletembol, es csak egy hello-ra fussa, ha osszetalalkozunk valahol.
Attol fuggoen, hogy merre vitt minket az utunk, minddel legalabb haverok maradtunk, az egyik a legjobb baratomma valt, es a parommal is tok joban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!