Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dühömben összetéptem a pólóját, mit tegyek?
"Mint kiderült a nővel semmi nem is volt köztük."
Hogyan derült ki, a férfi mondta? Engem érdekelne a nő verziója is, ha számodra oly fontos hogy összefekudt-e vele vagy sem.
Habár valljuk be semmi közöd hozzá mit csinált, mert szakítás történt.
De egyébként ha szerelmes beléd még mindig, akkor:
1) Nem szakított volna veled, hanem akkor, nem most akarta volna helyrehozni a kapcsolatot.
2)Bár tényleg "szünet" volt, ha szeret nem csal meg (ha megcsalt)
3)Egy póló miatt nem fog szakítani veled.
Egyébként tényleg hiszékeny vagy, mert ha áthidalhatatlan indokok miatt lett vége, mint a túlzott féltékenység, sok vita, különböző célok, akkor azokat tényleg lehetetlen a szőnyeg alá söpörni.
Szerintem itt nem a póló a legnagyobb gond. Nézd kérdező, aki így ki tud dobni téged, az nem szeret. Nem úgy, ahogyan kéne. Pótléknak, pillanatnyi unaloműzőnek vagy időkitöltésnek jó vagy.
Hidd el, már én is futottam bele ilyesmibe. Becsüld többre magad, és ne hagyd, hogy cserélhető, leváltható zokniként kezeljen.
Nem értem. Más nővel van aztán visszajon hülyíteni?
Én nem bánnám a pólóját sem.vissza ae fogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!