Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem az apukákhoz szól: Mennyire zavar titeket, hogy a test megváltozik szülés után?
34-es vagyok.
Remek, ha tokeletes a kapcsolatod, az sem ha nem vagy dagadt, amugy igen csak onnan vettem amiket irtal, nem szereti a kis melleket stb. Akkor te haj nelkul hol tetszenel neki?
Valamint, tudod van olyan szerencses genetikam hogy ebben az eletben a 25 evem alatt egyszer sem volt egy kg felesleg sem rajtam, undorodnek is magamtol. Es meg a csontjaimnak sem kell csorogniuk ahhoz hogy egeszsegesen hajnelkuli, szep testalkatu no legyek.
Amugy, igen, ahogy en sem vonzodnek ahhoz ha a hajas hasat kellene neznem szex kozben, ugy o sem vonzodna ahhoz ha a narancsboros, formatlan, logo fenekemet kellene latnia, az eddigi pihe puha formas, keres fenek helyett.
Azt pedig szerintem senki nem allitotta,hogy barkit is meg kellene csalni, csak meg kellene tanulni ertelmezni a masik mondanivalojat.
Nincs olyan ember akinek tetszik egy ember aki teljesen maskepp nez ki,mint amikor megismerted/mint ami izgat teged. Tehat ha nincs vagy akkor mi van? Semmi, hiaba a szerelem, szeretet, tisztelet es a sok belefektetett energia, ha nincs vagy akkor hello van. Nem megcsalni kell, de nem is tudnek olyan emberrel egyutt elni akitol mar akkor undorodom ha a kozelemben jon, vagy aki csinalhat barmit de keptelen vagyok akarni tole barmit is. Erre jottel te azzal, hogy a te parod mennyire kda van a hajas testedert, egeszsegetekre, de eleve az colt a tema hogy a megvaltozott test tetszik-e az embernek, nem a mar eleve hajas tested ami az evek alatt ugyanolyan maradt.
Minden belefér, egy kicsit bizonyos dolgok még szexik is lehetnek.
Az én páromnak lett egy pici pocija, de az még izgat is engem.
Viszont plusz 25-30 kiló, az már a gáz kategória. Az már nehezen fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!