Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem az apukákhoz szól: Mennyire zavar titeket, hogy a test megváltozik szülés után?
Szerintem aki meg akarja csalni a párját vagy szeretőt akar tartani, az akkor is fog ha a felesége visszanyeri a régi alakját. Erről ennyit. Nekem sosem tetszettek például az izmos pasik, sőt kifejezetten taszítónak tartom. Undorodom a kockás hastól. Mindig a picit pocakosabb pasik tetszettek. És a párom is a husisabb nőket szereti. Nem a lapos hasat 0 melleket. Ő is undoritónak tartja ha egy nő izmos vagy vékony. De ugye mindenki amilyen párt talál magának.
Valószínűleg ha a párom a külsőm miatt volna velem, és ezt tudnám.. Akkor én is edzenék mint az állat hogy el ne veszítsem. Bocs de aki a személyiséged miatt szeret azt nem érdekli ha felszedtél 😄😄😄 Én ugyanúgy kívánom a párom +20 kilóval. Mert ugyanaz a férfi mint 80 kilóval volt. És ugyanolyan minden. Az a baj, hogy a nagytöbbséget a látvány izgatja fel. Nem az, hogy úr isten itt az a férfi/nő aki a tenyerén hordoz, aki imád, aki velem szeretné leélni az életét, aki csak engem akar és senki mást. Erre senki nem indul be? Annyira felszínes világ.
Mar ne haragudj, de az agyban nem arra izgul fel az ember hogy valaki a tenyeten hordozza ot, igen, nagyon is szamit a hetkoznapokban de nem az agyban.
Valamint lehet hogy nektek az jon be, nekunk meg pont az jon be, magamon is es a paromon is ha nincs zsirreteg a testunkon. 50 kg-rol 58-ra hiztam, egy honappal kesobb es azota is 52 kg vagyok. Van szep mellem, szeles csipom,fenekem, hosszu labaim es nincs 2 reteg szamomra undorito reteg a hasamon, es meg csak tennem se kellett erte. Nem mindenkinek kell ehez koplalni es edzeni hogy fullosan nezzen ki, de ha nem lenne genetikai adottsagom ez, akkor tennek erte de akkor is magamert es nem masert, tehat hiaba hiszed azt hogy a vekonysag 0 mellel jar, es hogy a vekonysag undorito, megis szinte mindenki inkabb ezt valasztja es azokat csaljak akik elhiszik hogy jol neznek ki annyi felesleggel. Azert en megerdeklodnel a paromtol,hogy ha nem lenne nagyobb melled,feneked de ugyanolyan mertekben lenne rajtad a zsirreteg akkor is tetszenel neki? Te magad mondtad hogy nem szereti a kis melleket, akkor te meg miatta vagy dagadt? 😂
Engem egyáltalán nem zavart. Sőt. Imádtam hogy megnőtt a melle, feneke,lett aranyos pocakja. Tiszteltem azért, hogy meghozta azt az áldozatot hogy gyermeket szült.
A gyógyulás után a szex is jobb lett ,hajjaj...
De pár dolog a férfiaknak akik elvárásokat fogalmaznak meg a frissen szült anyukákkal kapcsolatban, szóval faszikáim,ti is figyeljetek az alakotokra miközben:
- az átélt fizikai,lelki trauma után fáj odalent
- bizonyos testhelyzetben nem birtok megmaradni
- alvási fazisotok teljesen megváltozik,ha felébred a gyerek ,kelni kell, akkor alszatok mikor a gyerek
- vágjatok jó pofát hogy a rokonok jönnek ,ha akarjátok ha nem
- hallgassatok egy csomó életszerűtlen hülyeséget," tuti tippet"
- az új helyzetben segítségre a párotoktól aki a " családért dolgozik" , valójában menekül otthonról,nem számíthattok
- keljetek fel a gyerekhez éjszakánként, miközben a másik alszik,nem segít,mert neki reggel " dolgozni kell "
Szerintem egy ilyen helyzetben pont nem a súly a legfontosabb.
Tisztelet a kivételnek, azoknak a ferfitársaimnak akikre a fentiek nem jellemzők.
"De ha te magát a személyiséget szereted, azt hogy mindent megtudtok beszélni, hogy eltudtok viccelődni, hogy értitek egymást szavak nélkül is. Akkor kurvára nem fog érdekelni, hogy úr isten van rajta felesleg."
Főleg ha van mellette egy jótestű szeretőd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!