Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valakit nem érdekel a pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit nem érdekel a pénz akkor miért jegyzi meg hogy hányszor hívta meg a párját valamire és hányszor nem?

Figyelt kérdés

Mikor össze vesztem a párommal, azt vágta a fejemhez hogy nem is mindig fizettem a saját részemet ha el mentünk, valahova, mert volt hogy ő hívott meg cimmel.

De ha azt állítja magáról, hogy őt, nem érdekli a pénz, az nem irracionális hogy ezt számon tartja avagy meg jegyzi?

Mert ha engem valami nem érdekel, sose jegyzem meg, csak a számomra fontos dolgokat jegyzem meg. És ha nem érdekelnének ezek akkor minek jegyzi meg az ember? És miért állítja úgy hogy többnyire a másik nem állta a közös programoknál a saját részét? Holott rengetegszer álltam, csak néha volt hogy nem álltam, mert nem úgy voltam anyagilag.

2023. jan. 20. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem feltétlen anyagias, egyszerűen lehet hogy egy-egy alkalomra emlékezett és mivel mindent egymás fejéhez vágtatok a vita hevében, előjött ez is. A legtöbb ember nyomon követi a kiadásokat de ettől még nem lesz az.

Úgy fizet amikor szokott, mintha a fogát húznák?

2023. jan. 20. 22:35
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es Nem de ettől függetlenül, engem ha valami nem érdekel, sose jegyzem meg. És ha nem érdekel mit vettem pl mennyiért soha nem jutna eszembe hogy mennyibe került. Kivéve, ha fontos aztán nem felejtem el, az árát bármi oknál fogva.
2023. jan. 20. 23:02
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

Mert egy

Fillérb@szó

2023. jan. 21. 00:52
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem sajnálja, csak fogy.
2023. jan. 21. 06:58
 15/19 anonim ***** válasza:
28%
Mindenképpen menj hozzá 😂😂Ja nem..
2023. jan. 21. 10:38
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

Mert egy kicsinyes f@sz. Veszekedéskor kijött a valódi énje.

Találsz te olyat, aki boldogan meghív, és nem hánytorgatja fel.

2023. jan. 21. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Anyagias, szarrágó
2023. jan. 25. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Fogához b@ssza a garast
2023. jan. 25. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nem érdekel a pénz" -> kevés, de inkább nem feszülök rajta állandóan

Számolja a pénzt -> nyilván minél kevesebb, annál világosabban látod, mennyire kevés

2023. jan. 28. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!