Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit nem érdekel a pénz akkor miért jegyzi meg hogy hányszor hívta meg a párját valamire és hányszor nem?
Mikor össze vesztem a párommal, azt vágta a fejemhez hogy nem is mindig fizettem a saját részemet ha el mentünk, valahova, mert volt hogy ő hívott meg cimmel.
De ha azt állítja magáról, hogy őt, nem érdekli a pénz, az nem irracionális hogy ezt számon tartja avagy meg jegyzi?
Mert ha engem valami nem érdekel, sose jegyzem meg, csak a számomra fontos dolgokat jegyzem meg. És ha nem érdekelnének ezek akkor minek jegyzi meg az ember? És miért állítja úgy hogy többnyire a másik nem állta a közös programoknál a saját részét? Holott rengetegszer álltam, csak néha volt hogy nem álltam, mert nem úgy voltam anyagilag.
Nem feltétlen anyagias, egyszerűen lehet hogy egy-egy alkalomra emlékezett és mivel mindent egymás fejéhez vágtatok a vita hevében, előjött ez is. A legtöbb ember nyomon követi a kiadásokat de ettől még nem lesz az.
Úgy fizet amikor szokott, mintha a fogát húznák?
Mert egy kicsinyes f@sz. Veszekedéskor kijött a valódi énje.
Találsz te olyat, aki boldogan meghív, és nem hánytorgatja fel.
"Nem érdekel a pénz" -> kevés, de inkább nem feszülök rajta állandóan
Számolja a pénzt -> nyilván minél kevesebb, annál világosabban látod, mennyire kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!