Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha a barátod más nőket likeolgat? Hol van a határ?
11.
Lehet túl normálisak az ismerőseim, mert egyikük sem ilyen, sőt én magam sem. Gondolom ezt úgysem fogod elhinni, mert "a férfiak mindig hazudnak" vagy valami ilyesmi(?)
12.
Hát millió ilyen kérdés van csak itt a gyakorin és nem hiszem, hogy a nők C-vel járnának vagy barátkoznanak.
Attól, hogy te vagy az ismijeid nem ilyenek attól még léteznek ellenkező irányban lévő férfiak ám...
12-esnek van kábé 2 darab ismerőse, ebből az egyik a családja, a másik valami öreg kolléga, aki épp szóba áll vele, nem kell komolyan venni.
Rengetegen csinálják és igen, kuka, nem foglalkozom komolytalan férfiakkal.
15.
Érdekes gondolat, hogyha valami ellentétes derül ki a te véleményeddel, akkor az rögtön nem érvényes.
Csak az derült ki, hogy fogalmad sincs úgy általánosságban az emberek viselkedéséről, de jó alkalom volt, hogy megint cigányozz egy kicsit.
(Nekem az a kérdésem, milyen szar környezetben élhet valaki, ha mindenből ki tud hozni egy jó cigányozást.)
17.
Áh, tehát ez váltotta ki a sértettséged, a "nagyon fontos" politikai korrektség. Kívánom, hogy minél több cigány költözzön a közeledbe, akár egyenesen a lakásodba is, ha ennyire szereted őket. Hamar elmúlik majd az érzés :)
Azért nem mindegy, kit lájkolgat.
Nekem pl. sok nőnemű barátom van, akikkel évek óta haverok/barátok vagyunk, és ha feltöltenek mondjuk egy nyaralós fotót, akkor szívem joga belájkolni, esetleg odaírni, hogy "jó nyaralást". Vagy a szülinapi fotója alatt lájk és "boldog szülinapot" jókívánság is teljesen természetes. Ha a csaj, akivel randizgatok, ezt számon kérné rajtam, minimum furcsán néznék rá.
Az idegen instamacák lájkolgatása, meg a nyálcsorgatás a csöcsös fotók alatt viszont prosztóság és elég szánalmas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!