Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak akkor, ha megkaptam anyuci elkényeztetett fiát?
A barátom anyja mindent megtett a fiának, teljesen kinyalta a seggét, és most a barátom elvárja ugyanezt tőlem is.
Elvárja hogy mindenhova fuvarozzam, képes felhívni éjjel kettőkor, hogy menjek el érte a kocsmába. Minden házimunkát én végzek el, ha valami elromlik a házban azért engem okol, vagy megsértődik. Ha valamire nem-et mondok neki, akkor elkezd sértegetni, dullogni, törni, zúzni.
Az egész kapcsolat nekem már csak a megfelelési kényszerről szól
Szakítanom kellene?
"Elvárja hogy mindenhova fuvarozzam, képes felhívni éjjel kettőkor, hogy menjek el érte a kocsmába. Minden házimunkát én végzek el, ha valami elromlik a házban azért engem okol, vagy megsértődik. Ha valamire nem-et mondok neki, akkor elkezd sértegetni, dullogni, törni, zúzni."
Mi vagy te cseléd, szolga, labtorlo? Vagy mi leszel bokszolózsák?
Nem félsz, hogy egyszer-sokszor jól odab@sz, összetöri a bordáid, vagy ott halsz meg?
Megvarod míg gyerekek is lesznek, hogy lássák "apjuk" mit művel veled?
Te tényleg ennyire naiv vagy? Attól, hogy első kapcsolat, attól még tudnod kellene, hogy ez nem párkapcsolat, hanem egy rabszolgasors.
Egyébként nem szerelmes beléd, csak az anyja megunta, hogy eddig ő szolgálta ki és örül, hogy ott vagy te neki, aki még a szaros seggét is kinyalja!
2.
Na ja, de ugyanígy képes megkérdezni némelyik, hogy "kétszer elvert a baromállat barátom, szakítanom kellene?"
Ezeket a kérdéseket a troll-tröszt állítja elő.
#13:
Legtöbb tőlük születik, de hidd el vannak ilyen buta nők (&férfiak).
Neked ez miért jó?
Szívjon vele, akinek két anyja van.
Remélem mihamarabb ott hagyod a fenébe.
16.
Vagy inkább "mert ő a párját" vagy ami még rosszabb "nem tudja mit érezzen" (ez a második dobogós a szar dumák versenyében)
"mindig mondja hogy szeret."
Az rohadt kevés.
Még most költözz el onnan. Az egy ddolog, hogy lusta, de a törés-zúzás egyszer majd rajtad fog megtörténni.
Ha jót akarsz magadnak és nem további problémákat, akkor holnap csomagolsz a saját vagy az ő cuccait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!