Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha ennyire vonz egy nő, miközben kapcsolatban vagyok?
Egy nagyon rövid, de intenzív kapcsolatunk volt vele, iszonyatosan megfogott nem csak külsőre, hanem az egész személye. Olyan akit nehéz elfelejteni, kicsit káoszos és megfejthetetlen, de nagyon szerethető. Első pillanattól nagyon vonzódtunk egymáshoz, de nem működött a kapcsolat része, mást vártunk volna egy kapcsolatban, túl impulzív mindkettőnk, elég nehéz személyisége van, kicsit talán borderline gyanús…nagyon össze is vesztünk, én eldöntöttem, hogy nem akarok tőle már semmit. Lett barátnőm, szeretem is, vele olyan nyugodtan indult az egész, nem volt olyan nagy vonzalom, de működik a kapcsolat, jól érezzük magunkat együtt.
De azóta is kb. napi szinten “kell” látnom a másik nőt, és csak egyre szexibb lesz, és annyira vonzódom hozzá. Ezt egész jól titkolom, nem is beszélünk, de ha pl. kicsit iszom, akkor azt veszem észre, hogy ösztönből keresem a társaságát, bámulom, van hogy inkább felé terelődnek a gondolataim a barátnőm helyett.
Kérdező-kisfiú, azt kellene tenned, hogy a barátnőddel szakítasz, mert nem szereted.
A másik nőt meg vagy kerülöd, mert elmondásod szerint problémás, vagy összejösz vele ha benne van.
Mert te sem vagy komplett, ha szerinted kapcsolatfüggő vagy és terápiára jártál.
Mondjuk baj, hogy abbahagytad, újra kellene kezdeni és elengedni a múltat = a másik nőt, mert kísérthet jó sokáig hiába lesz új barátnőd, vagy kikotsz nála, de tönkre tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!