Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha ennyire vonz egy nő, miközben kapcsolatban vagyok?
Egy nagyon rövid, de intenzív kapcsolatunk volt vele, iszonyatosan megfogott nem csak külsőre, hanem az egész személye. Olyan akit nehéz elfelejteni, kicsit káoszos és megfejthetetlen, de nagyon szerethető. Első pillanattól nagyon vonzódtunk egymáshoz, de nem működött a kapcsolat része, mást vártunk volna egy kapcsolatban, túl impulzív mindkettőnk, elég nehéz személyisége van, kicsit talán borderline gyanús…nagyon össze is vesztünk, én eldöntöttem, hogy nem akarok tőle már semmit. Lett barátnőm, szeretem is, vele olyan nyugodtan indult az egész, nem volt olyan nagy vonzalom, de működik a kapcsolat, jól érezzük magunkat együtt.
De azóta is kb. napi szinten “kell” látnom a másik nőt, és csak egyre szexibb lesz, és annyira vonzódom hozzá. Ezt egész jól titkolom, nem is beszélünk, de ha pl. kicsit iszom, akkor azt veszem észre, hogy ösztönből keresem a társaságát, bámulom, van hogy inkább felé terelődnek a gondolataim a barátnőm helyett.
Nekem is van egy ilyesmi személy az életemben ( akkor most én is kapcsolatüggő vagyok..?), aki első perctől tetszett, még nem ismertem a személyét olyan jól. idő közben rájöttem, hogy az illetőnél is hasonló gondok lehetnek, bár ő férfi. De nem egészséges, annyi szent, illetve ő tényleg kapcsolatfüggő, de borderline-hoz hasonló káoszos a viselkedése neki is. (Nem tudom pontosan ez vagy más, de valami van nála, ez 100%, ő is jár tudtommal terápiára)
Viszont a vonzalom nem múlt el.. Én sem akarok tőle kapcsolatot, mert az eddigiek alapján amit láttam, elég toxikus lenne, és nem tenne boldoggá. A vonzalom nem minden. Szerencsére mi nem látjuk egymást, csak nagy ritkán, kerülöm is ha tehetem.
De italozással megspékelve ez érződik sajnos (rajta is), úgyhogy azt tanácsolom, hogy vagy ne igyál, vagy teljesen kerüld, zárd ki az életedből.. Mert ittasan és ha ez folyamatosan történik, elég nagy eséllyel el fogod veszteni előbb utóbb a kontrollt és megbántod a barátnődet.. Legjobb lenne kizárni teljesen, qrvára nem jó, hogy sűrűn ott van előtted..
Nem hiszem, hogy ebből egészségeskapcsolat lenne, szétcseszni egy embert emiatt meg nem éri meg. Döntsd el időben, tudod-e kezelni. Ha megpróbálnád a nővel mégis, és érzed, hogy hiába tudod hogy ez nem fog működni, de belemész, előtte zárd le a barátnőddel, tisztességesen..
19, igen, én a párom mellett döntöttem, és őszintén azt hittem ezért már belül, hogy a másik iránt ezért már vonzalmat sem érzek ha látom.. Meglepően mégis így volt, mikor találkoztunk.
Én már elfogadtam, hogy ez nem fog elmúlni, legyen ez hormonok vagy bármi..
A párom normális és egészséges ember, támogató és harmonikus kapcsolat. Érzem, hogy a másikkal ez nem menne, elég volt, amit láttam, hogy tudjam.
Szerintem akkor lennék társfüggő, ha minden xar ellenére is beleugrottam volna a másikkal. Az való igaz, hogy valamiért vonzódok ilyen emberhez, vagy volt egyszer egy nárcisztikus is.. De ez csak vonzalom, és nem lennék, pláne nem maradnék velük kapcsolatban, miután meg is tapasztalom a bőrömön, hogy bánnak velem és szenvednék velük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!