Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet hogy én friss kapcsolatban tele leszek tervekkel, erővel, elkezdek fejlődni, ívelni, miközben a másik meg valahogy "lemerül"?
Egymástol még független az életünk, alakulo kapcsolat.
Rám ez úgy hat valahogy, hogy "felélesztett", egyre jobban épitem a karrierem, lehetőségek után kutatok, terveim céljaim lettek amikbe majd ő is be tud kapcsolodni azaz együttes jövőnk is lehetne stb stb
Eleinte a másik fél is lángolt. És most 180 fokot fordult. Fizikailag gyengül, nem tudja mi van vele, szinte már depresszios(?).
Nincs 3.fél pedig a képben.
Nem lehet, hogy alapból van valami egészségügyi problémája?
Vagy lelki problémái vannak?
Ha te vele szeretnél tervezni, akkor egy normális kapcsolatban amit te tőlünk szeretnél megtudni, azt az ember megkérdezi a párjától, hogy ezt és ezt látom, ezt tapasztalom miért van stb
Sok oka lehet.
Lehet még nem ismered eléggé, és ez az igazi arca.
Lehet a vírushelyzet teszi befordulttá
Lehet egy energiavámpír vagy, mert még csak alakuló a kapcsolat te már a fényes jövőt tervezed
Nem a közös jövőtetveken vagxok rajta (még)
Hanem egyelőre én csak elkezdtem "kivirulni". Felèpíteni önmagam ujra.
Olyan szinten 180 fok hogy én még ilyet soha életemben nem láttam.
Példàk
Rengeteg szex eleinte, mostanában meg hanyagolnà, áthelyeződik a kapcsolat minden másra. Sima együttlétekre.
Nem akart velem aludni eleinte, de már az sem szàmit ott vagyok e vagy nem, elalszik, ha épp fáradt.
Habár imádok vele aludni is :)
Kezdetben bármikor találkoztunk, mostanában dolgai vannak (forma1 megy!!meg ilyenek.)
Meg ugy nem is tudom.
Eddig minden férfi felèledt mellettem, egotuningoltak tőlem, visszatükrözték ràm amit én érzek.
Ő az első és egyetlen aki a teljes ellentétèt tükrözi valahogy vissza.
Plusz amugy surolja a hipohonder határt is.
Mással nem tudom milyen, nem ismerem anyuját vagy a barátait stb
Még az eleje az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!