Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben, helyre lehet még hozni ezt a dolgot? Többi lent.
Kár, hogy a csaj elkönyvelte magában, hogy neki ez a kapcsolat nem jó, így hiába teszel bármit, visszás lesz, vert helyzet.
Ha nagyon szeretnéd, szerintem vidd el egy hétvégére valahova, valamilyen wellness, vagy élményparkba, ahol kettesben vagytok és ki tudod beszélni magad neki. Hogy milyen jó, hogy van neked ő, meg, hogy mély érzéseid vannak, de ne menj át kutyába, ne nyalogasd. :D
Amúgy én ilyen helyzetben azt szoktam tenni, (bár ezt ne tedd) hogy leszarom a csajt, durváznék, flegmáznék vele, belekötnék, milyen a hajad, milyen a nyakad, fejed is milyen már...(és az ultragáz ebben az, hogy bejön)
A probléma másik része, hogy elkezdesz most teperni érte, nyeregben lesz, aztán lehet visszaszerzed pár hónapra, de mivel innentől csak megfelelni akarsz neki, az lesz a baja, hogy nem vagy elég férfias. Tehát itt fordított pszichológiát kell alkalmazni :DDD és állj bele, menj oda és mond azt, hogy "olyan furcsa a fejed, tán hánytál?"
Erre felkapja a fejét és besértődik, agyalásba kezd, hogy mégsem az történik amire számított, (hogy teperni fogsz érte) mégsem próbál teperni, a biokémiai folyamatok beindítanak nála ezáltal egy sanda érzést, hogy "ez a pasi kell nekem ", probléma megoldva. (úgy, hogy kb nulla energiát tettél bele)
Mit gondolsz, szerinted így jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!