Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben?
Szeretném előre leszögezni, hogy mindennél jobban szeretem a páromat. Viszont mostanában egyre gyakrabban ütközik a véleményünk. Az első probléma az, hogy bár a párkapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy nem szeretnénk gyereket, ő mégis egyre többször mondja, hogy elgondolkodott rajta. (Van egy öccse, most 3 éves és rendszeresen játszom vele, vigyázok rá, ő pedig ilyenkor mindig megemlíti, hogy milyen jó anya lennék. Én viszont az egészben tényleg azt élvezem a legjobban, amikor vissza lehet az anyjának adni azt a gyereket.)
Illetve a másik probléma az, hogy most a baráti körében egyre több eljegyzés történt és úgy érzem, hogy ő sem akar lemaradni, ezért meg akarja kérni a kezem. Viszont én ezt az egész házasság dolgot nem úgy látom ahogy ő. Nekem sokkal inkább nyűg, mint boldogság. Erről is volt szó a kapcsolatunk elején. Elmondtam, hogy nem szeretném ő pedig szintén helyeselt. Most pedig nem tudom, hogy juthatnánk dűlőre. Eddig mindent sikerült megbeszélnünk vagy kompromisszumot kötnünk, de ez most nem megy. 4 éve vagyunk együtt. A párom 25 éves én pedig 23 ha ez számít valamit.
Gondolom a kapcsolat elején még neki sem volt fontos, és úgy gondolta még neked is változhat a véleményed. Ritka, hogy a pasi erőlteti a dolgot. Nincs valami más, egyéb tényező a dologban, ami miatt fontos lehet neki?
Én ha valamit nem akarok azt nem is teszem meg, ha szeret téged, akkor elfogadja.
Ezt nem is értem, hogyan lehet az, hogy valaki nem vágyik a szerelem gyümölcsére, a gyermekre?
Ez nem természetellenes? Lehet ez a fogamzásgátló tabletták mellékhatása?
Belegondolni is rossz, hogy gondolkodó ember lévén egyszercsak saját akaratunkból elfogyhat az emberiség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!