Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nekem nő létemre könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem nő létemre könnyű csajoznom(jó értelemben), akkor a barátomnak rengeteg talonja lehet?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődött hogy a barátom néha nőket bámul.

Vagy beszélget velük, beül közéjük. És gyakorta mond olyanokat nekem, azt hiszed nem lenne senkim ha te nem lennél? El vagy tévedve nagyon.

Elkezdtem kipróbálni azt hogy minden jöttmenttel szoba állok. Barátkozom, főleg azokkal akik egy ritmusban vannak velem pl mindig ugyanakkor van a boltban mint én, gyakorta làtom, ggyakorta összefutunk.

Eleinte egy két szó, majd állandó köstöngetések egymásnak, kb csak 4-5 ilyen alkalom után már megvan a neve száma, és megbeszélve hogy együtt megyunk majd bulizni.

Másik csajhoz elég volt 2 ilyen alkalom is és már jön is velem mindenhova.

Ha nekem nő létemre maximum 5 alkalmas kétmondatos beszélgetésből megvan a csajok száma, találkozók lebeszélve, akkor a barátomnak ennyi erővel már van ezer talonja is?

(Ráadásul jól is néz ki, neten nincs fent, én sem)

#talon #d.pajti
2023. jan. 12. 08:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
69%

Pedig drága kincsem, ha toxikus párkapcsolatban vagytok csak idő kérdése mikor unja meg, hogy viták vannak és úgy viselkedsz, mint egy hisztis p*cs@.

Mert ha hiszed ha nem a legerosebb, legnagyobb szerelmet is tönkre vágja a veszekedés, manipuláció-érdektelenseg - hogy előadod neki, hogy nyugodtan mehet, mert nem olyan fontos és természetesen a féltékenység.

Ha nem tudtok értelmes felnőttek módjára viselkedni és kommunikációs készség zéró, inkább megy a balhé előbb utóbb vége lesz hiába a "szerelem" mármint amiről te írsz, mert kétséges, hogy létezik-e egyáltalán közöttetek ez az érzés...

2023. jan. 12. 18:15
 32/39 A kérdező kommentje:

Nincs veszekedés.meg semmi. Elvagyunk. Bandázunk.

En csak elgondolkodtam. Hogy a pasik olyan jól elvannak:)

Ha a videojátékokat nezzuk pl, arra is a pasik a hajlamosabbak.a nők meg ott hisztiznek nekik.

A pasiknak van egy sajátos kisvilága.

2023. jan. 12. 18:21
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

"És azert hisztizem mikor nem hagy levegőt, vagy amikor kritizál. Hogy akkor minek van velem, ha neki semmi nem jó bennem?"

"Amiert kritizál, jeleztem hogy el lehet menni ha vmi nem tetszik, ne engem csesztessen.ha nem vagyok neki jó, nyitva az ajtó. De nem megy el soha! Megfolyt szinte. Ezert jött a kerdés hogy miért van velem akkor, nem találna mast?"

"Én kérdeztem tőle azt tulajdonképpen hogy azért lenne velem mert nincs ló és marad a szamár? Erre ő reagálta hogy ha akarná lenne bárki.

És ezen gondolkodtam el, hogy véletlenül lenne az a bárki, vagy szépen talonokat gyártana e mögöttem."

Ezt mind te írtad, te nem vagy megelegedve a kapcsolattal és ő sem veled ezek szerint.

Te neked vannak kétségeid, te nem bízol benne!

Úgyhogy ja, hiába a kibeszeles, meg hogy általában kijottok, mert csak idő kérdése mikor lesz szakítás a vége, de nyugodtan tagadd le magadnak, ringasd magad illúziókba, úgysem fogja megmenteni ezt a mérgező kapcsolatot! 😀

2023. jan. 12. 18:33
 34/39 A kérdező kommentje:

A veszekedés abbol volt hogy állandoan velem akar lenni es már megfojt. A saját szemelyes határaimat védem. Amikor elkezd hibáztatni mint itt a gyk is.

Én pomt nem bólogató eb melábtôlő vagyok aki alárendelné magát egx férfinak. Nekem ezt ne is tanácsoljátok meg elhordani sem kell h én nem tudnék viselkedni.

Es ezekbol jott az ha neki problémái vannak, ahelyett hogy azokbol nekem is oroblémát csinál, inkább nyitva akkor az ajtó. De nem fogom hagyni, hogy ne kapjak levegőt. Vagy belejön vagy nem.

Marhára nem bizalmi kérdések a beszelgetéseink soha.

És már azt értem miért mondta hogy megnyugodjak hogy nem azert van velem mert nem találna mást, és ne is nézzem ezzel egy pancsernak sem, hogy ne találna mást.

Ez már megválaszolásra került.

Én csak azon gondolkodtam el hogy elvégre férfi. Ha nekem 2x2 mondat egy csajt barátnőnek "felszedni", akkor neki semeddig nem tartana. Helyes, jókat lehet vele beszélgetni is(jobbakat is mint velem),igazából ha versenyezni kéne lehet ő győzne, hogy 5 percen belül melyikünk hány csajt tudna befűzni.

És azért azok az elvek amiket 3.írt,(amit a pàrom is mondott másképp nekem) hogy normál esetben nem azért hűséges valaki mert alkalom nincs, hanem csupán mert hűséges akar lenni, ez szép.

De mégiscsak bennem volt a kisördög hogy ahol 3 gyáltalán jelen van az ugye nem minden esetben csak véletlen. Persze lehetnék naiv is. Hogy nem gondolkodom ilyeneken mint az összes többi hülye is akiket csalnak agyba főbe.

A butaság sötétség nem akarok látni semmit tipusu naivitás, ostobaság szerintem luxus.

2023. jan. 12. 18:43
 35/39 anonim ***** válasza:

"A veszekedés abbol volt hogy állandoan velem akar lenni es már megfojt. A saját szemelyes határaimat védem. Amikor elkezd hibáztatni mint itt a gyk is."

Első dolog én nem hibaztatok senkit, tényeket közöltem miszerint qrvara rossz kapcsolatban vagytok-többes szám még mindig!

Masodreszt ha ennyire megfojt, ha zavar, akkor magyarázd már el nekem miért vagy még vele, mert érthetetlen az egész.

"Marhára nem bizalmi kérdések a beszelgetéseink soha."

"Én csak azon gondolkodtam el hogy elvégre férfi. Ha nekem 2x2 mondat egy csajt barátnőnek "felszedni", akkor neki semeddig nem tartana. Helyes, jókat lehet vele beszélgetni is(jobbakat is mint velem),igazából ha versenyezni kéne lehet ő győzne, hogy 5 percen belül melyikünk hány csajt tudna befűzni."

Ez egy óriási nagy gond, hogy nem beszélgettek mint a" nem kapsz tőle levegőt" mint a bizalmi része, az meg uber nagy dedosag, hogy te versenyzesrol gondolkodsz és hogy ki nyerne, mert ennek fel se kéne, hogy merüljön egy párkapcsolatban, ráadásul nem lenne fair se logikus, mert nőkről beszélsz és te is az vagy. XD

"normál esetben nem azért hűséges valaki mert alkalom nincs, hanem csupán mert hűséges akar lenni, ez szép.

De mégiscsak bennem volt a kisördög hogy ahol 3 gyáltalán jelen van az ugye nem minden esetben csak véletlen."

Nem bízol benne, ha biznal ilyesmik nem járnának a fejedben, ennyi.

Bármit is írsz ez a "kapcsolat"

zátonyra fog futni, mert nincs őszinte mély kötődés, érzelem, bizalom és kommunikáció...

2023. jan. 12. 18:54
 36/39 A kérdező kommentje:

Az meg bízik, aki mellett éveken át van szerető, besikerult zacigyerek, vagy csalják agyba főbe.

Ne ezt ideologizáljátok nekem. Mások vagyunk. Én nem tartozom a vakok közé. Ennél többre tartom magam.

Ahol 3.van itt is szokták írni, hova tud beférkőzni. Nemde?

Akkor amikor a párom arra hivatkozik h ne tartsak attol hogy csak azért lenne velem, mert ne lenne más ha akarna, akkor úgy azért ez is beugrik, hogy mert honnan lenne más? Miért ilyen biztos abban?

De annyiban ismerem hogy majdnem minden nőt egy könnyű kapható qrvának tart. Van benne lenézés a nők felé rendesen.

2023. jan. 12. 19:06
 37/39 anonim ***** válasza:

Ez egyre gázabb! 😂🤣

Ha ennyire lenezi a nőket elmondásod szerint és azért biztos abban, hogy akad mert akad jó pár hülye nő sajnos, mint te példának okáért.

Nem felhőtlen az egész viszony, nem hagyja hogy levegőt vegyél, visszavágó történik mindkettő részről, bizalmatlan vagy, de vele vagy, tökéletes példa vagy egy buta nőre. 🤡

Sajnálom, de ez egy tény és ő ezt kihasználja totál addig míg nem akad jobb vagy egy debilebb alany, mint te. 🤦‍♀️

2023. jan. 12. 19:15
 38/39 A kérdező kommentje:

Nem lenne akkor velem. Neki nem a hulye nők kellenek nyugi. Ő nem az aki azzal van aki neki jut. Ő az aki azzal van, akivel akar lenni.

Nem a pancser inceltipus az tény aki örülne egynek is mint majom a farkának, nem ilyen tré ember.

2023. jan. 12. 19:16
 39/39 A kérdező kommentje:
De az benne lehet szerintem, hogy hülyítheti a hülyéket, szórakozik az egy csettintéses nőkkel, miközben lenézi őket egy kis senkinek. És lehet erre értette hogy simán lenne ha akarná más. Ténxleg minden bokorban vannak ilyenek férfiban is, akik egyből lihegnek, és a fenének se kellenének. Lehet ezekre gondolt csak
2023. jan. 12. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!