Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nekem nő létemre könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem nő létemre könnyű csajoznom(jó értelemben), akkor a barátomnak rengeteg talonja lehet?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődött hogy a barátom néha nőket bámul.

Vagy beszélget velük, beül közéjük. És gyakorta mond olyanokat nekem, azt hiszed nem lenne senkim ha te nem lennél? El vagy tévedve nagyon.

Elkezdtem kipróbálni azt hogy minden jöttmenttel szoba állok. Barátkozom, főleg azokkal akik egy ritmusban vannak velem pl mindig ugyanakkor van a boltban mint én, gyakorta làtom, ggyakorta összefutunk.

Eleinte egy két szó, majd állandó köstöngetések egymásnak, kb csak 4-5 ilyen alkalom után már megvan a neve száma, és megbeszélve hogy együtt megyunk majd bulizni.

Másik csajhoz elég volt 2 ilyen alkalom is és már jön is velem mindenhova.

Ha nekem nő létemre maximum 5 alkalmas kétmondatos beszélgetésből megvan a csajok száma, találkozók lebeszélve, akkor a barátomnak ennyi erővel már van ezer talonja is?

(Ráadásul jól is néz ki, neten nincs fent, én sem)

#talon #d.pajti
2023. jan. 12. 08:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen tok mindegy hogyan lennének berepulo pajtikai, a lényeg, hogy lennének, mert mindkettő (vagy több) fél szeretné.

És te ezt nem fogod elkerulni, annyit tehetsz, hogy ha így nem jó, hogy használ vagy opcióként tekint rád, hogy otthagyod azt nem kell többet azzal foglalkozni, hogy lesznek-e berepulo pajtikai és kész.

2023. jan. 12. 14:11
 22/39 A kérdező kommentje:
Nekem viszont nem mindegy, honnan lennének.
2023. jan. 12. 14:34
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy beteg vagy a fejedre vagy síkhulye vagy de komolyan.

Különben még mindig mindegy, hogy hogyan alakul(t/na) ki a talon dolog, az a legfontosabb dolog, hogy létrejön azért, mert veled nincs megelegédve, nem szerelmes beléd és nem tisztel.

Neked ismeretlen fogalom az önbecsülés, vagy a "Saját magad szeresd, fogadd el először!" fajta szlogenek?

Különben attól, hogy beszélget más nőkkel meg nem biztos, hogy megcsal vagy opcionális (szex) partnerként tekint rájuk, de még ha igyis lenne jó lenne ha felfognád, hogy nem csak rajta múlik, hogy lesz-e testi/lelki kapcsolat, mert mindig a nő dönti el kit enged a lábai közé ugyebár!!!

Azt se felejtsük el, hogy azért lép a tetek mezejére más alany(ok)al mint amit feljebb írtam és mert egyszerűen belekergeted a viselkedéseddel, bár az is lehet, hogy pikk-pakk kirak téged és azután kezd el más személy(ek)el ismerkedni miután totál elege lesz belőled.

2023. jan. 12. 14:44
 24/39 A kérdező kommentje:

Te vagy a hülye hogy nem érted a kérdést sem.

Egy kapcsolatban vannak akik nőznek online csetelnek szeretőket tartanak megcsalják a párjukat, keresik az alkalmakat társkeresőznek udvarolnak stb

Máshol a véletlenszerűen befigyel néha egy egy kísértés és ennyi.

Hát hogy lenne mindegy? Kinek mindegy ez?

2023. jan. 12. 15:20
 25/39 anonim ***** válasza:

Azért mindegy "okoska" mert nem tudod visszacsinalni a történteket, mert egyoldalú a kapcsolat, mert kihasznal az illető, nem szerelmes beléd, nem becsül meg, ha ilyesmire vetemedik!

És nem lamentalni vagy agyalni kell, hogy mi miért történt hanem kidobni az életedből örökre!

2023. jan. 12. 15:27
 26/39 A kérdező kommentje:
A 3.válaszolót olvastad. Abban hol áll hogy ne becsülne meg?
2023. jan. 12. 15:47
 27/39 anonim ***** válasza:

Mert mit is írt? Szövegertelmezes megy? ^^

Nekem úgy tűnik, hogy nem.

Azt írta egyértelműen, hogy miért hagyod, hogy így viselkedjen veled = nem becsül meg úgy ahogy kellene és megkerdezte miért vagy még vele, meddig bírod.

A hűség rész is nyilvánvalóan arra utal, hogy valaki aki képes félrelépni az maga dönt úgy különböző okokból kifolyólag, mint amiket én írtam, de te képtelen vagy felfogni mindezt, mert naivitás és butaság lepi el az agyad nap mint nap.

2023. jan. 12. 16:20
 28/39 A kérdező kommentje:
A barátom ugyanazt mondta amit ő csak más szavakkal. Te vagy képtelen felfogni.
2023. jan. 12. 17:22
 29/39 anonim ***** válasza:

"Az egész azzal kezdődött hogy a barátom néha nőket bámul.

Vagy beszélget velük, beül közéjük. És gyakorta mond olyanokat nekem, azt hiszed nem lenne senkim ha te nem lennél? El vagy tévedve nagyon."

Szerintem is el vagy tévedve.

Az amit írtál, a 12-es megjegyzésre gondolok pontosan azt mutatja, hogy egy nagyon toxikus párkapcsolatban vagytok.

A "dragalatos" párod egyértelműen csak elvisel, mert tudja, hogy még egy ilyen simulekony hülyére nem fog akadni, mert képtelen vagy szakítani vele, neki meg jó a szex legfőképp és persze gondolom ki is nyalod még a seggét is azon kívül, hogy bármikor terdepelsz és megszopt@t.

Viszont nem tetszik neki a gondolkodásmód, a viselkedés amit produkálsz szexuálitáson kívül így összekaptok bármin, te zavarod, hogy nem kötelező veled maradni és akkor vág azzal vissza, hogy bármikor akadna jelentkező a helyedre.

Ami biztosan úgy fog végződni, hogy kivág téged-zuhogni fogsz miután rá akad egy olyan nőre, aki szexuális mint érzelmi síkon le fog téged körözni ezerrel. :)

2023. jan. 12. 17:35
 30/39 A kérdező kommentje:

Azt magyarázta, hogy nem azért van velem, mert nem lenne más.

Ő meg nem olyan kapcsolatokban van ahol a párját csak elviseli. Ilyennel nem is lenne.

De szerintem egy pasi sincs azzal akit nem szeretne.

2023. jan. 12. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!