Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nekem nő létemre könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem nő létemre könnyű csajoznom(jó értelemben), akkor a barátomnak rengeteg talonja lehet?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődött hogy a barátom néha nőket bámul.

Vagy beszélget velük, beül közéjük. És gyakorta mond olyanokat nekem, azt hiszed nem lenne senkim ha te nem lennél? El vagy tévedve nagyon.

Elkezdtem kipróbálni azt hogy minden jöttmenttel szoba állok. Barátkozom, főleg azokkal akik egy ritmusban vannak velem pl mindig ugyanakkor van a boltban mint én, gyakorta làtom, ggyakorta összefutunk.

Eleinte egy két szó, majd állandó köstöngetések egymásnak, kb csak 4-5 ilyen alkalom után már megvan a neve száma, és megbeszélve hogy együtt megyunk majd bulizni.

Másik csajhoz elég volt 2 ilyen alkalom is és már jön is velem mindenhova.

Ha nekem nő létemre maximum 5 alkalmas kétmondatos beszélgetésből megvan a csajok száma, találkozók lebeszélve, akkor a barátomnak ennyi erővel már van ezer talonja is?

(Ráadásul jól is néz ki, neten nincs fent, én sem)

#talon #d.pajti
2023. jan. 12. 08:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%
Én megértelek (részben). Én is tele voltam eleinte komplexusokkal, ráadásul a párom (azóta a féjem) egy nagyon jóképű pasi, nem egy nő írkált neki mikor megismerkedtünk, sőt a mai napig előfordul, hogy ismerkedni szeretnének vele, leszólítják, stb. Bele telt egy kis időbe mire felfogtam, hogy én kellek neki, nem más, sőt most már büszke vagyok rá, hogy olyan férjem van akit megnéznek a nők. Nem mellesleg ő is féltékeny lehetne, mert a munkám során nem egyszer udvarolnak nekem is férfiak, sőt volt olyan rendezvény ahol együtt dolgoztünk és rajta keresztül akartak rámmozdulni, mert nem tudták, hogy a férjem :D
2023. jan. 12. 10:29
 12/39 A kérdező kommentje:

Szerintem ugyanazt próbálta mondani nekem a barátom, mint a 3.válaszoló.

És azert hisztizem mikor nem hagy levegőt, vagy amikor kritizál. Hogy akkor minek van velem, ha neki semmi nem jó bennem? Az is baja ha keveset vagyok vele, meg minden más is. Szinte magát adja a kérdés is hogy akkor miért nem megy el, és keres mást és meg van oldva.

Nem komplexusos vagyok. Hanem tényleg minek van egy olyan egy olyannal aki neki nem jó?

2023. jan. 12. 10:55
 13/39 anonim ***** válasza:
86%
Mind a kettőtöknek lenne mit dolgoznia magán. Egymást csak lehúzzátok.
2023. jan. 12. 10:59
 14/39 A kérdező kommentje:

"n nem az ilyen "jótanácsokra" lennék kíváncsi, hanem hogy tarthat talonokat, vagy nem?

Én úgy gondolom, jelentkezők ott akadnak megcsalásra, ahol ehhez elő is vannak "melegítve" dolgok. Különben miből gondolná bármelyik 3.fél azt, hogy be kéne próbálkozni, lehet hogy van esélye?

Ha pl én nem állok szóba férfiakkal, akkor elé is mentem annak, hogy bepróbálkozzanak. De ha otz flörtölök velük, akkor meg jóhogy bepróbálkoznak.

Az, hogy valaki a semmiből random próbálkozzon be, mindenféle előzetes flört vagy bármi nélkül, annak esélye szerintem 0-1%, szinte nincs.

Konzekvencia:

Ha a párom úgy gondolja, vannak jelentkezői, lehet azt ő csinálta saját magának, hogy legyenek is.

Mások hogyan látják?

2023. jan. 12. 12:39
 15/39 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, ha te állandóan nyagatod a féltékenységi jelenetekkel ne csodálkozz, hogy beszol.

Az lesz a vége, ha már nem tart ott, hogy felrelep vagy elhagy.

Így egy érett, okos ember nem gondolkodik és viselkedik, mint te.

Nincs olyan a fejében, hogy direkt ismerkedik nőkkel, hogy vajon a párjának milyen könnyen megy, mert ellenkező neművel kellene ezt tenni ha már annyira tesztelgetni akarod, de a legjobb lenne szakítani elvégre bizalmatlan vagy vele szemben (mindegy, hogy van-e rá okod).

A féltékenység, bizalmatlanság egyszerűen megoli a kapcsolatot, egyáltalán nem világos számomra, hogyha egyszer zavar, hogy más nőkkel beszélget, akkor miért vagy még vele...

2023. jan. 12. 13:07
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
11es vagyok, én ezt máshogy látom. Nem kell ahhoz semmi jelzés hogy valaki rád nyomuljon, nőben és férfiben is vannak ilyenek. Nem egy pasival találkoztam már akinek hiába adtam a tudtára többször is hogy hagyjon békén, nem fogta fel. Ugyanígy a páromnak volt olyan nő aki évekig zaklatta, hogy legalább feküdjön le vele, nem értette a nemet. Ha most tegyük fel a párodra nyomulnak a nők nem kell hogy ennek az legyen az oka hogy ő adott nekik bármiféle jelzést
2023. jan. 12. 13:08
 17/39 A kérdező kommentje:

Nem féltékenység!

Amiert kritizál, jeleztem hogy el lehet menni ha vmi nem tetszik, ne engem csesztessen.ha nem vagyok neki jó, nyitva az ajtó. De nem megy el soha! Megfolyt szinte. Ezert jött a kerdés hogy miért van velem akkor, nem találna mast?

Hol van ebben féltékenység?

A válaszát már értem 3.válaszoló miatt. Ha akarna, bárki csalhatna bárkit.

Engem az érdekelt amit írtam.

Mert ha en 5 srácra rá tudnék mutatnu hogy na ő meg ő meg ő lenne velem, én ugy vagyok vele, hogy onnan tudom, hogy már kongaktban voltam veluk felmértem a terepet és TUDOM hogy nyitottak rám. Ebből, hogy én tettem is azért hogy nyitottak legyenek rám.

Ergo a barátomra se biztos hogy csak ugy a semmi miatt ugranának.

2023. jan. 12. 13:54
 18/39 A kérdező kommentje:

*kontaktban

Végre valaki a kérdesre válaszol köszi 16.

Erre vagyok kíváncsi.

2023. jan. 12. 13:55
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem írod mivel folyt meg és nem érthető sehogyse, hogy ha egyszer így érzel, hogy miért vagy vele.🤷‍♀️
2023. jan. 12. 13:58
 20/39 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem tőle azt tulajdonképpen hogy azért lenne velem mert nincs ló és marad a szamár? Erre ő reagálta hogy ha akarná lenne bárki.

És ezen gondolkodtam el, hogy véletlenül lenne az a bárki, vagy szépen talonokat gyártana e mögöttem.

Ő miért van velem, ez volt a kérdésem hozzá. Én a saját hozzáállásommal érdekeimmel érzelmeimmel okaimmal önmagammal teljesen tisztában vagyok, hogy kivel miért meddig vagyok. Erről engem nem érdekel a gyk véleménye. Én mondom meg, kitől mit miért akarok, nem a gyk.

Engem csak és kizárolag az érdekelt amit kérdeztem. Véletlen lennének neki berepülő pajtikák, vagy esetleg ő intézi ezt magának.

2023. jan. 12. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!