Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt párom barátja zaklatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párom barátja zaklatja anyámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor már nem voltunk együtt megalomán, lopkodós volt párommal, az egyik barátja üzengetett, hogy tetszem neki és volt párom kérte tőle, hogy összejöjjön velem. Elutasítottam, ekkor megkereste anyámat és bekéredzkedett hozzánk aludni. Éjjelenként átjárt hozzám és megerőszakolt. Amíg aludtunk, kutakodott holmink között és lopkodott. Anyám nem hitt nekem. Amikor elköltöztem, anyámat nem kereste, csak kérdezősködött rólam, de anyám elhívta találkozókra úgy, hogy fizetett érte. A pasi megfenyegette, nehogy nyilvánosságra hozza a találkozókat, mert barátnője van. Aztán a barát rávette anyámat, hogy adja el örökségét és azóta is elfogad pénzt havi pár találkozóért. Néha elhívja pár órára és rólam kérdezősködik, anyámtól azt kéri, hogy aludjon és közben lopkod tőle. Anyám azt hiszi, hogy párkapcsolatuk van és a család támogatja, nem hisznek nekem. Az utóbbi időszakban a pasi főz anyámnak, aki ezektől az ételektől rosszul van. Régebben bekéredzkedett hozzánk volt párom másik barátja, aki lopott tőlünk és tablettákat tett ételünkbe. Volt párom gyerekkorom óta zaklat és többször fenyegetett gyilkossággal, a barátjával sem szeretnék kapcsolatban lenni. Rendőrség nem fogad el feljelentést. Hogyan tudom megértetni anyámmal, hogy volt párom barátja csak kihasználja?

2023. jan. 11. 09:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Menjél el a kerületi ideggondozóba, és ott add elő ezt a történetet, és utána csinálj mindent úgy, ahogy mondják.
2023. jan. 14. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!