Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt párom barátja zaklatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párom barátja zaklatja anyámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor már nem voltunk együtt megalomán, lopkodós volt párommal, az egyik barátja üzengetett, hogy tetszem neki és volt párom kérte tőle, hogy összejöjjön velem. Elutasítottam, ekkor megkereste anyámat és bekéredzkedett hozzánk aludni. Éjjelenként átjárt hozzám és megerőszakolt. Amíg aludtunk, kutakodott holmink között és lopkodott. Anyám nem hitt nekem. Amikor elköltöztem, anyámat nem kereste, csak kérdezősködött rólam, de anyám elhívta találkozókra úgy, hogy fizetett érte. A pasi megfenyegette, nehogy nyilvánosságra hozza a találkozókat, mert barátnője van. Aztán a barát rávette anyámat, hogy adja el örökségét és azóta is elfogad pénzt havi pár találkozóért. Néha elhívja pár órára és rólam kérdezősködik, anyámtól azt kéri, hogy aludjon és közben lopkod tőle. Anyám azt hiszi, hogy párkapcsolatuk van és a család támogatja, nem hisznek nekem. Az utóbbi időszakban a pasi főz anyámnak, aki ezektől az ételektől rosszul van. Régebben bekéredzkedett hozzánk volt párom másik barátja, aki lopott tőlünk és tablettákat tett ételünkbe. Volt párom gyerekkorom óta zaklat és többször fenyegetett gyilkossággal, a barátjával sem szeretnék kapcsolatban lenni. Rendőrség nem fogad el feljelentést. Hogyan tudom megértetni anyámmal, hogy volt párom barátja csak kihasználja?

2023. jan. 11. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kamuszagú. Mi az, hogy a rendőrség nem fogad el feljelentést?
2023. jan. 11. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most álmodtad? Az ezo kategóriába kellene tenni ezt a kérdést kedves..
2023. jan. 11. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincs. Marmint hogy a rendőrség nem fogad feljelentést.

Ha igaz a sztorid, akkor gyűjts bizonyítékokat, hangfelvetel, irasos üzenetek, vagy akár az ételből is. Bár ezt ha egyaltalán elfogadják is, nehéz lesz bizonyitani hogy ki tette bele.

2023. jan. 11. 09:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt valami idióta 12 éves kisgyerek írta?

Jobbat találj ki.. És vedd be a gyógyszereid amit a doktornéni felírt.

2023. jan. 11. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Már a megerőszakolós résznél elvesztetted az érdeklődésemet. Ha valamit, azt egyáltalán nem veszik félvállról, plusz egy orvos meg is tudja állapítani, hogy valóban történt aktus (ha az áldozat inkább hagyta is magát, attól még lesz nyoma - pl. normális esetben ki kell tágulnunk ott lent, meg be kell nedvesedni - erőszaknál viszont ezt nem veszi figyelembe a másik)

Az ételbe tett tablettát is meg lehet vizsgáltatni, illetve kamerafelvételt is csinálhattál volna már régen.

2023. jan. 11. 09:43
 6/11 anonim ***** válasza:

"megkereste anyámat és bekéredzkedett hozzánk aludni"

Nálatok ez így megy?

Tarkaszoknyás etnikumhoz tartozol?

2023. jan. 11. 10:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#6-os, a kérdező mentális beteg. Nekem ez masszív skizofrén epizódnak tűnik. Látszólag kezelve sincs.

És az a szomorú hogy ezek a kezeletlen mentális betegek szabadon járnak kelnek köztük. Sőt, teret és lehetőséget kapnak a skizoid történeteik nyilvánosságra kerüléséhez.

2023. jan. 11. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Sajna ez amennyire scifi, annyira reális. Hallottam már hasonló sztorit.
2023. jan. 11. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Az a szomorú, hogy megszűnt a Lipótmező. Lehet, hogy tudják a hozzátartozói, hogy beteg, és majd intézkednek.
2023. jan. 12. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet, azért nem fogadják be a feljelentését sem, mert ismerik, hogy beteg.
2023. jan. 12. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!